Bent u een fervent auto-liefhebber en droomt u van een exclusieve villa met alle ruimte om uw geliefde voertuigen te kunnen bewonderen? Dan is deze bijzondere villa in Vinkeveen wellicht het huis van uw dromen. Met een prijskaartje van bijna € 5.000.000 straalt deze woning luxe en exclusiviteit uit, en biedt het alle faciliteiten die u nodig heeft om uw passie voor auto’s tot leven te brengen.

Unieke villa in Vinkeveen is een absoluut paradijs voor autoliefhebbers

Bij het betreden van het beveiligde toegangshek van deze unieke villa op Funda in Vinkeveen, wordt u verwelkomd door een ruim en onderhoudsvrij parkeerterrein met plaats voor maar liefst vijf auto’s. Deze ruimte biedt zelfs de mogelijkheid om als privé-showroom gebruikt te worden, waarin u uw indrukwekkende collectie kunt tentoonstellen aan vrienden en familie. Daarnaast zijn er twee ruime bergingen beschikbaar, waarvan één direct toegankelijk is via de woning en de carport. De tweede berging bevindt zich apart op het voorterrein.

Deze bijzondere villa in Vinkeveen van bijna € 5.000.000 is elke auto liefhebber zijn droom huis

Bron: Funda

Luxe wonen met uitzicht op de Vinkeveense Plassen

Op de eerste verdieping van de villa bevindt zich het leefgedeelte, waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de prachtige Vinkeveense Plassen. De royale living is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en biedt toegang tot een royaal dakterras met een uitstekende zonligging. De luxe open keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, en het achterste deel van de living kan dienen als entertainment- of werkruimte, compleet met ingebouwde kasten en een apart toilet.

Deze bijzondere villa in Vinkeveen van bijna € 5.000.000 is elke auto liefhebber zijn droom huis

Bron: Funda

Op de begane grond bevinden zich de slaapvertrekken, sanitaire ruimtes en een kantoor. De master bedroom biedt niet alleen een prachtig uitzicht, maar heeft ook een glazen schuifpui die directe toegang geeft tot het water. Daarnaast beschikt deze slaapkamer over een badkamer en suite met douche, toilet en vrijstaand bad. Een walk-in closet en een tweede slaapkamer met eigen badkamer completeren het slaapgedeelte. Het kantoor is bereikbaar via de hal, waar tevens een gastentoilet, stookruimte en berging te vinden zijn. Hoewel deze villa misschien wat minder te bieden heeft dan de duurste woning van Nederland, tevens gelegen in Vinkeveen, kunt u hier toch ook prima mee uit de voeten.

Een tuin vol mogelijkheden

De villa wordt omringd door een enorme tuin met diverse terrassen waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht op het water. Het perceel heeft directe vaarverbinding met de Vinkeveense Zuidplas en beschikt over een insteekhaven voor uw boot. Met een woonoppervlak van circa 311 m² biedt deze villa alle ruimte die u nodig heeft om comfortabel te leven.

Kortom, deze bijzondere villa in Vinkeveen is niet alleen het ultieme droomhuis voor auto-liefhebbers, maar biedt ook alle luxe en faciliteiten die u mag verwachten van een exclusieve woning. Met een perceeloppervlak van 4950 m² en bouwjaar ca. 2019, is deze architectonische parel klaar om uw dromen werkelijkheid te maken.

Voor meer informatie over deze unieke villa kunt u naar de website van Funda gaan.