Een Rolls-Royce Cullinan Linea D’Oro van Mansory in Dubai is onlangs het gesprek van de stad geworden. Niet alleen vanwege zijn weelderige uiterlijk, maar vooral vanwege het exorbitante kenteken dat op deze luxueuze auto prijkt. Het kenteken heeft de eigenaar maar liefst 15 miljoen dollar gekost, waardoor het nu bekend staat als het duurste kenteken ter wereld.

Extravagante Rolls-Royce Cullinan Mansory in Dubai gespot met duurste kentekenplaat ter wereld

Deze unieke Rolls-Royce Cullinan is werkelijk een lust voor het oog. Met zijn zwarte en blauwe kleurverloop, vergulde accenten en 24-karaats bladgoudafwerkingen straalt de auto pure luxe uit. Maar het is niet alleen de buitenkant die indruk maakt. Onder de motorkap vinden we een krachtige twin-turbo 6,7-liter V12 motor die meer dan 600 pk produceert.

Daarnaast beschikt de auto over speciale vervaagde lakafwerking, wat zorgt voor een uniek en opvallend effect. Ook zijn er 24-inch Mansory FD.15 gesmede velgen gemonteerd, die perfect passen bij het exclusieve karakter van deze Mansory-editie Cullinan.

Luxe tot in de kleinste details

Deze speciale editie van de Rolls-Royce Cullinan wordt ook wel de ‘Mansory Linea D’Oro’ genoemd, wat al aangeeft hoe extravagant deze auto is. Naast de bladgouden afwerkingen aan de buitenkant, is het interieur van de auto ook voorzien van luxe details en hoogwaardige materialen.

De eigenaar heeft gekozen voor Duitse tuneraanpassingen om de auto nog unieker te maken. Het resultaat is een auto die niet alleen opvalt door zijn uiterlijk, maar ook door zijn prestaties op de weg.

Het zal je niet verbazen dat deze Rolls-Royce Cullinan met het duurste kenteken ter wereld niet bepaald goedkoop was. De eigenaar heeft maar liefst $ 25 miljoen geïnvesteerd in deze exorbitante combinatie van luxe en exclusiviteit.

Naast de kentekenplaat dat $ 15 miljoen kostte, heeft de eigenaar onlangs nog een ander kostbaar bord aangeschaft voor $ 9,5 miljoen. Het ‘AA 8’-kenteken markeert duidelijk de affiniteit van de eigenaar met extravagante acquisities.

Liefhebber van luxe voertuigen

Deze unieke Rolls-Royce Cullinan en zijn exorbitante kentekenplaten zijn slechts een greep uit de extravagante keuzes van deze autoliefhebber. Het is duidelijk dat hij een voorliefde heeft voor luxe voertuigen en accessoires die zijn status benadrukken.

Met zijn verzameling hoogwaardige kentekenplaten en unieke autokenmerken blijft hij steeds weer nieuwe manieren vinden om zijn passie voor luxe en exclusiviteit tot uiting te brengen.

In conclusie, de Rolls-Royce Cullinan Linea D’Oro van Mansory in Dubai met het duurste kenteken ter wereld is een waar pronkstuk. Met zijn weelderige uiterlijk, unieke details en exorbitante prijskaartje is deze auto een droom voor autoliefhebbers die houden van luxe en exclusiviteit.