De fitnessgoeroe van Nederland, Fajah Lourens, zet opnieuw haar woonboerderij voor miljoenen te koop. De Nederlandse presentatrice vindt het weer hoog tijd om van haar Spaanse droom werkelijkheid te maken. Deze exclusieve villa beschikt over een zwembad, guesthouse, sportschool en woonstudio. Vanuit deze prachtige woonboerderij, gelegen in Purmerland, bent u binnen een kwartier in Amsterdam. In deze non-plus-ultra villa komen luxe en natuurlijke schoonheid op de ultieme manier samen. Met een prachtig uitzicht over twee polders biedt deze droomvilla een oase van rust. Met een oppervlakte van maar liefst 729 m², op een perceel van bijna drie hectare, heeft u de ruimte voor werkelijk waar alles.

Fajah Lourens zet haar woonboerderij te koop en mikt op winst van € 2,1 miljoen

Fajah Lourens kunt u misschien wel kennen vanwege haar zogeheten ‘killerbody’. Lourens begon haar carrière eerst als actrice, maar in 2016 kwam ze met haar boek ‘Killerbody’. Het boek was een groot succes in Nederland wat resulteerde in ‘Killerbody 2’ en ‘Killerbody 3’. Inmiddels heeft Fajah een eigen bedrijf, Killerbody, ze verkoopt mode- en fitnessproducten. In de zomer van 2023 besloot de Amsterdamse haar dromen na te jagen. De fitnessgoeroe zette haar imposante woonboerderij in Purmerland te koop voor € 3,8 miljoen. Van dit geld wilde Fajah Lourens haar emigratie naar Spanje financieren. De villa verdween uit de verkoop, maar Fajah lijkt weer plannen te hebben. Volgens de website Bekende Buren verscheen het imposante stulpje van Lourens weer in de verkoop. Ze zet de villa wederom te koop voor een vraagprijs van € 3,8 miljoen. Fajah kocht de villa in 2007 voor een bedrag van slechts € 675.000. Fajah gaat dus een killer winst tegemoet van ruim € 2,1 miljoen.

Fajah Lourens woonboerderij

Bron: Funda

De koper van dit unieke stulpje krijgt hier echter niet zomaar een woning voor terug. Op de begane grond van de woonboerderij vindt u allereerst de living. De living bestaat uit een gezellige woonkeuken met kookeiland en eetkamer. Daarnaast vindt u in de living een zithoek met een gezellige open haard. Via het glazen atrium kunt u vanuit het hoofdgebouw het achterhuis betreden. Hier vindt u de begane grond een indoor gym met bar. Op de eerste etage van het achterhuis vindt u een zelfstandige woonstudio. De woonstudio is voorzien van een woonkamer, slaapkamer met badkamer en eigen keuken. Deze ruimte kunt u ideaal gebruiken voor een au-pair of inwonend familielid.

Tuin met verwarmd zwembad

In het hoofdgebouw van de woonboerderij van Fajah Lourens bevinden zich nog twee extra etages. Op de eerste etage vindt u drie slaapkamers. Ieder van deze slaapkamers heeft een eigen en-suite badkamer. Daarnaast is de masterbedroom voorzien van een walk-in closet. Via deze walk-in closet komt u vanuit het slaapgedeelte in de masterbedroom in de luxe badkamer. Het huis is daarnaast ook nog eens voorzien van een souterrain. Door de verdiepte binnen patio is er veel natuurlijk licht op deze woonverdieping met hoge plafonds. Op deze etage vindt u vier slaapkamer met ook ieder een eigen badkamer. Daarnaast vindt u op deze etage twee bergingen, een technische ruimte en een strijk-/wasruimte. Vanuit deze etage loopt u heerlijk door openslaande deuren de privacy biedende patio in. Via een buitentrap kunt u vanuit de patio direct de prachtige achtertuin betreden.

Fajah Lourens woonboerderij

Bron: Funda

In deze tuin vindt u een heerlijk verwarmd buitenzwembad met verwarmde buiten douche. Daarnaast staat op het perceel nog een prachtige vrijstaande bijgebouw of gastenverblijf. Deze ruimte kunt op vele manieren inzetten en beschikt over een adembenemend vrij uitzicht. Ook beschikt u over voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. U zou zelfs bed- and breakfast of praktijk kunnen maken van dit fantastische stulpje, de vergunningen liggen immers klaar.

U kunt de volledige advertentie bekijken voor meer foto’s en informatie op de website van Funda.