In het hart van het pittoreske Rhoon, gelegen in de weelderige groene omgeving van Zuid-Holland, heeft voetballer Denzel Dumfries onlangs zijn nieuwste aankoop gedaan. De Oranje-international kocht een prachtige villa die dienst zal doen als zijn toevluchtsoord wanneer hij terugkeert naar Nederland. Terwijl Denzel Dumfries zijn voetbalcarrière voortzet in het bruisende Italië bij Inter Milaan, heeft hij ervoor gekozen om ook een prachtige woning te hebben in zijn thuisland. Met zijn nieuwe stulpje in Rhoon zal Dumfries niet alleen een plek hebben om tot rust te komen na zijn hectische wedstrijdschema, maar ook een warm welkom ervaren telkens wanneer hij terugkeert naar de vertrouwde grond van Nederland.

Denzel Dumfries koopt villa met bijna € 50.000 korting

Denzel Justus Morris Dumfries uit Rotterdam is een Nederlands voetballer die voornamelijk als verdediger speelt. Hij begon zijn carrière bij Sparta Rotterdam nadat hij voorheen uitkwam voor verschillende amateurteams. Dumfries maakte zijn debuut in het Arubaans voetbalelftal voordat hij overstapte naar het Nederlands jeugdelftal. Hij tekende bij sc Heerenveen in 2017 voordat hij een jaar later naar PSV ging. In 2021 tekende hij een contract bij Internazionale. Dumfries staat bekend om zijn kracht en snelheid en heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op zowel nationaal als internationaal niveau. Met zijn sterke optredens verdiende hij een basisplaats in het Nederlands voetbalelftal, waar hij belangrijke doelpunten maakte en een sleutelrol speelde tijdens grote toernooien zoals het WK en het EK.

Villa Dumfries in Rhoon

Bron: Funda

Voor de Nederlandse voetballer werd het hoog tijd voor een nieuwe aankoop. Volgens de website Bekende Buren kocht hij de woning voor € 947.500. De originele vraagprijs van de villa stond op € 995.000. Denzel liet een hypotheek vestigen van € 939.000 op zijn nieuwe vrijstaande villa. In 2019 kocht de voetballer een schitterend penthouse in Barendrecht. Echter verkocht hij dit appartement al een jaar later. Hij wist binnen een jaar een winst te boeken van € 130.000. De rechtsachter van Inter Milaan zou naast zijn nieuw aangekochte villa, ook nog eens twee appartementen in Rotterdam hebben. De nieuwe vrijstaande villa in Rhoon overtreft echter alles wat hij hiervoor had.

Luxe vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 159 m²

In de nieuwbouwwijk “Essendael” in het pittoreske Rhoon staat een luxe vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 159 m² op een royaal perceel van 480 m². Deze prachtig afgewerkte woning biedt u een warm welkom met een ruime entree, een lichte woonkamer, een uitnodigende woonkeuken, vijf comfortabele slaapkamers, een weelderige badkamer, een kelder van ongeveer 12 m² en een dubbele vrijstaande garage. De villa is omgeven door een fraai aangelegde tuin met onder andere olijfbomen en cipressen en voorzien van een achtertuin met overkapping. Deze woning biedt u een oase van rust en comfort op een rustige locatie net buiten het centrum van Rhoon. Daarnaast is er genoeg parkeerruimte voor drie auto’s op eigen terrein.

Villa Denzel Dumfries

Bron: Funda

De begane grond verwelkomt u met een statige entree, een ruime hal met een elegante trapopgang, een toilet en toegang tot de sfeervolle woonkamer. Deze woonkamer is voorzien van een gas open haard, airconditioning en dubbele openslaande deuren naar de tuin. De aangrenzende luxe Lodder keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een Quooker, combioven, oven, koelkast/vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. De begane grond is afgewerkt met een prachtige marmeren tegelvloer voorzien van vloerverwarming. Op de eerste verdieping bevindt zich een royale overloop met dubbele deuren naar een Frans balkon, drie slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom beschikt over een inloopkast, airconditioning en Frans balkon. De luxe badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een inloopdouche, bad, toilet en wastafel. Op deze verdieping vindt u een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met kalkverf. De tweede verdieping herbergt een overloop met cv-ketel en wasmachineopstelling, en twee slaapkamers met Velux dakramen.