Juultje Tieleman, de spraakmakende socialmediasensatie en stijlicoon, heeft opnieuw het hart van autoliefhebbers sneller laten kloppen met haar recente aankoop. Een gloednieuwe wagen die haar vorige Range Rover snel doet vergeten. Voor Juultje, wiens Instagram-kiekjes menig mannenhart veroveren, is dit niet zomaar een auto-upgrade. Na het afscheid van haar vorige bolide, die ze liefkozend ‘Anja’ noemde, vond Juultje het tijd voor een geüpgradede versie van haar geliefde vierwieler. Juultje Tieleman is nu de eigenaar van de luxueuze hybride bolide, de Range Rover Evoque uit 2023. Deze nieuwe aanwinst, in het kenmerkende glanszwart, lijkt de perfecte match te zijn voor de avontuurlijke levensstijl van Juultje.

Range Rover Evoque kost Juultje Tieleman bijna € 80.000

Met een stijl die even onmiskenbaar is als haar aanwezigheid op sociale media, is Juultje Tieleman een naam die synoniem staat voor elegantie, avontuur en een vleugje mysterie. Als een van Nederlands invloedrijkste influencers heeft Juultje een unieke plaats veroverd in de harten en feeds van haar talloze volgers. Haar Instagramprofiel is een ware galerij van verbluffende foto’s die niet alleen haar moeiteloze gevoel voor mode tonen, maar ook haar liefde voor reizen, avontuur en natuurlijk, haar onweerstaanbare fascinatie voor auto’s. Juultje’s wereld is er een van luxe, maar ook van authenticiteit en passie. De internetpersoonlijkheid parkeert haar nieuwe Range Rover in de garage van haar prachtige appartement in Rotterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Juultje Tieleman’s nieuwste aanwinst, de Range Rover Evoque uit 2023, beter bekend als “Anja 2.0”, is niet alleen een esthetisch statement, maar ook een technologisch hoogstandje. Deze luxe hybride wagen, met een prijskaartje van maar liefst € 77.000, belichaamt haar verfijnde smaak en voorliefde voor kwaliteit. Uitgerust met een vierwielaandrijving en een plugin-hybride aandrijflijn, combineert deze wagen het beste van beide werelden. Een krachtige elektromotor en een efficiënte benzinemotor. Met een maximumvermogen van 227 kW, 309 pk, en een indrukwekkend koppel van 540 Nm, belooft de Range Rover van Juultje Tieleman een opwindende rijervaring en uitstekende prestaties op de weg.

Topsnelheid van 213 km/u

De Range Rover van Juultje Tieleman is voorzien van alle moderne gemakken en een ruim interieur. Deze auto biedt niet alleen comfort, maar ook efficiëntie dankzij zijn hybride aandrijving, waardoor Juultje aanzienlijk bespaart op brandstofkosten. De glanszwarte carrosserie straalt klasse uit, terwijl de indrukwekkende topsnelheid van ongeveer 213 kilometer per uur garant staat voor een opwindende rijervaring. Met deze nieuwe toevoeging, “Anja 2.0”, aan haar collectie lijkt het erop dat Juultje klaar is voor elk avontuur dat haar pad kruist, terwijl ze in stijl de wereld tegemoet rijdt.