Het succesverhaal van megaloterij-winnares Gillian Bayford lijkt een onverwachte wending te nemen, waarbij de schaduw van rijkdom haar geluk lijkt te verstoren. In 2012 verwierf ze roem door een recordbedrag van £ 148 miljoen te winnen, maar haar liefdesleven bleek geen sprookje te zijn. Na een roerige reis vol liefde en verlies, waarin ze haar eerste echtgenoot Adrian, een eenvoudige postbode, achter zich liet, lijkt ook haar tweede huwelijk op de rotsen te zijn gestrand. Gillian heeft naar verluidt haar tweede echtgenoot Brian Deans verlaten, vermoedelijk vanwege zijn verslechterde financiële situatie. Door al deze ongelukkige relaties verspilt de loterijwinnares maar liefst £ 148 miljoen.

Loterijwinnares verspilt maar liefst £ 148 miljoen in 12 jaar tijd

Gillian Bayford en haar voormalige echtgenoot Adrian werden in 2012 plotseling de belichaming van rijkdom en weelde toen ze een duizelingwekkende £ 148 miljoen wonnen in de loterij. Aanvankelijk leek het geluk hen toe te lachen en Bayford, die al lange tijd getrouwd was met postbode Adrian en twee tieners met hem deelde, genoot met haar gezin van de overvloed die hen ten deel viel. Echter, slechts vijftien maanden na hun enorme loterijwinst, zette Bayford een punt achter haar huwelijk. De onverwachte weelde en de veranderingen in levensstijl brachten meer stress met zich mee dan ze aankon, wat uiteindelijk leidde tot het einde van hun huwelijk. Wel had de postbode recht op de helft van het gewonnen geld.

Het vrijgezelle leven was echter van korte duur voor Bayford. Ze ontmoette al snel Brian Deans, een man acht jaar jonger dan zij, die een verleden had met een gevangenisstraf wegens fraude. Ondanks deze achtergrond raakte Bayford volledig geïnteresseerd in Deans, al snel werden ze een koppel. Het geld stroomde rijkelijk, maar vooral richting Deans, wat leidde tot een levensstijl van overvloed en extravagante uitgaven. Van luxe auto’s tot dure horloges en op maat gemaakte designerkleding, Bayford schroomde niet om haar fortuin aan te wenden om haar man te behagen. Zelfs de vrienden van haar echtgenoot werden niet overgeslagen, met genereuze gebaren die hen eveneens deel lieten uitmaken van hun luxueuze levensstijl. Elke keer dat er ruzie was, zou ze een nieuwe auto hebben gekocht voor hem om het goed te maken. Uiteindelijk raakten zij bankroet.

Postbode Adrian verspilt de andere helft aan mislukte relaties

Ondanks de overvloed aan weelde bleek het nooit genoeg te zijn voor de werkloze Deans, die voortdurend om meer geld smeekte. Hij zou haar zonder enige aarzeling hebben gevraagd om £ 200.000. Ondanks de waarschuwingssignalen of misschien verblind door liefde, bleef Gillian volharden in het ondersteunen van de losbandige levensstijl van haar echtgenoot. Het paar verwelkomde zelfs een dochter tijdens de periode van de pandemie. Onlangs heeft Bayford Deans uit hun huis gezet en eiste ze dat hij onmiddellijk haar landgoed verliet.

Adrian, de voormalige echtgenoot van Gillian Bayford, leek ook niet veel succes te hebben in de liefde nadat het fortuin van de loterijwinnares hun levenspad kruiste. Hij verspilde de andere helft van de prijs aan een reeks onsuccesvolle relaties die eindigden in teleurstelling en verlies. In een tragische wending werd Adrian een slachtoffer van zijn eigen vrijgevigheid toen een van zijn partners hem verliet, ondanks cadeaus ter waarde van maar liefst £ 500.000. Een andere keer stond hij machteloos toe te kijken, terwijl een vrouw ervandoor ging met de nieuwe, dure Volvo die hij haar had geschonken. Zelfs tijdens een peperdure vakantie werd Adrian geconfronteerd met het harde feit van verlaten worden door een andere vrouw.