Rolf Visser, een prominente figuur in de Quote 500 en bekend vastgoedinvesteerder, heeft zijn ultieme vliegervaring te koop aangeboden. Als iemand die gewend is aan luxe en comfort, heeft Visser besloten om zijn Cessna CJ4 uit 2019 op de markt te brengen. De Cessna CJ4, heeft imposante buitenkant die straalt als een parel in de lucht en een interieur dat luxe en comfort naadloos combineert. Voor degenen die dromen van reizen in luxe, is dit privévliegtuig een ware beloning. Maar de vraagprijs blijft vooralsnog een mysterie, toegevoegd aan de allure en exclusiviteit van dit aanbod.

Privévliegtuig met een tv-scherm dat zowel cd’s als dvd’s kan afspelen

Rolf Visser is een Nederlandse vastgoedinvesteerder met een indrukwekkende carrière. Visser bleek uitstekend in het kopen, reorganiseren en verkopen van bedrijven, vooral die met een slecht management of in financiële moeilijkheden. Zijn vermogen om deze ondernemingen te herstructureren bracht hem succes en na tien jaar besloot hij zich op vastgoed te richten. Hij nam het beursgenoteerde KNSF over en startte een van zijn grootste projecten, de herontwikkeling van 8 KNSF-gronden langs de A9. Met de sloop, sanering en bouw van woningen en kantoren kon Visser aanzienlijke winsten behalen. In 2023 werd zijn vermogen geschat op maar liefst € 420 miljoen, hiermee staat hij op plek 121 in de Quote 500. Met zijn vermogen en vastberadenheid blijft Rolf Visser een invloedrijke figuur in de vastgoedwereld.

Volgens Quote heeft Rolf Visser recent besloten afscheid te nemen van zijn privévliegtuig. Met een verbluffende buitenkant die schittert in een klassieke combinatie van sneeuwwit met zilveren, fonteinblauwe en meteoorachtige strepen, straalt dit vliegtuig in de lucht als een juweel. Binnenin biedt het interieur een oase van comfort en luxe, uitgevoerd in warme toffee-kleuren en voorzien van acht zorgvuldig ontworpen zitplaatsen. Maar het gaat verder dan alleen esthetiek, praktische voorzieningen zoals een toilet aan boord, een geavanceerd telefoonsysteem en handige USB-oplaadpoorten in de cockpit zorgen voor het ultieme reisgemak. En voor de moderne reiziger biedt het vliegtuig zelfs een vleugje nostalgie, met een tv-scherm dat zowel cd’s als dvd’s kan afspelen, waardoor entertainment onderweg gegarandeerd is.

Rolf Visser maakt de verkoopprijs van zijn vliegtuig niet bekend

Helaas is er geen prijs genoemd bij de advertentie van de makelaar. De exacte prijs waarvoor Rolf Visser’s Cessna CJ4 te koop heeft gezet is dus niet bekend. Echter, als er gekeken wordt naar vergelijkbare vliegtuigen op de website van de makelaar valt er wel een schatting te maken. Er staat een vergelijkbaar vliegtuig van hetzelfde type en bouwjaar te koop voor een aanzienlijke € 9,2 miljoen. De prijs van het vliegtuig van Visser zal dus ongeveer rond dit bedrag liggen. Het is niet de eerste keer dat Rolf een privévliegtuig te koop zet. In 2017 verkocht hij al eerder een vliegtuig, dit vliegtuig was toen al veertien jaar oud. De privéjet die nu te koop staat is slechts vijf jaar oud. De reden waarom Rolf Visser zijn vliegtuig wil verkopen zou ook kunnen komen door de ophef de laatste tijd betreft privévliegtuigen en het klimaat.