Presentatrice Lieke van Lexmond en haar partner Bas van Veggel hebben een miljoenenwinst gerealiseerd door hun prachtige herenhuis nabij het Amsterdamse Vondelpark te verkopen. De twee kochten de woning in 2014 voor € 1.625.000, maar hebben de woning voor € 5.110.000 weten te slijten.

De veelzijdige Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond, een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie, heeft haar veelzijdigheid bewezen als model, actrice, zangeres en presentatrice. Met haar opvallende verschijning en talent heeft ze vele harten veroverd, van haar rol in GTST tot haar deelname aan Idols. Van Lexmond is tegenwoordig getrouwd met Bas van Veggel. Een tijd geleden kwam Lieke echter ook in opspraak vanwege haar betrokkenheid bij de verkoop van ‘neppe’ edelstenen en spirituele kalenders onder de naam Moonsisters. Maar dat hoofdstuk is inmiddels afgesloten.

lieke van lexmond huis

Bron: Bekende Buren

Eerder zetten de twee hun woning al voor een lagere prijs dan eerst in de markt. Dat heeft nu zijn vruchten afgeworpen. Volgens Bekende Buren gingen de twee akkoord met een bod van € 5.110.000, hoewel € 5.400.000 de vraagprijs was. En omdat er een hypotheek van € 4 miljoen op het pand rustte, kunnen de twee een winst van zeker € 1,1 miljoen tegemoet zien.

Woonoppervlakte van 354 m²

Wat krijgt de koper voor dat bedrag? Een luxueus herenhuis aan het Vondelpark met een woonoppervlakte van 354 vierkante meter en twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers, een aantal werkkamers, twee veranda’s en een balkon. Dit alles verdeeld over vijf woonlagen, die met elkaar verbonden zijn door een lift. De op het zuiden gelegen tuin is maar liefst 75 vierkante meter groot.

Voordat de verkoop beklonken was, hadden de twee al een andere luxueuze woning in het bezit. Zij betaalden zeker € 7,5 miljoen voor een grachtenpand aan de Amsterdamse Keizersgracht.