Slecht nieuws voor ondernemer Michel Perridon. De steenrijke Rotterdam kocht recent een zeldzame Rimac Nevera, de snelste elektrische auto ter wereld, waarvan er momenteel slechts 150 zijn gemaakt. De Telegraaf besloot er samen met hem een rondje mee te rijden, alleen dat liep niet geheel soepel.

De bekende ondernemer Michel Perridon

Michel Perridon is één van de meest bekende ondernemers van Nederland. De 61-jarige ondernemer verdiende zijn geschatte vermogen van € 380 miljoen met het bedrijf Trust, waarin het onder zijn leiding uitgroeide tot een middelgrote producent van consumentenelektronica. Hij verkocht het bedrijf in 2018 aan investeringsbedrijf Egeria, waarmee hij miljoenen opstreek. Bij het grote publiek kreeg Perridon echter naamsbekendheid door zijn medewerking aan de Nederlandse versie van het televisieprogramma Dragons’ Den, wat hij uiteindelijk twee jaar deed.

Aan de hand van zijn vermogen is de ondernemer ook uitgegroeid tot een fervent autoliefhebber. Onlangs bevestigde Michel Perridon dat met de aanschaf van een gloednieuwe Rimac Nevera. Op dit moment is dat de snelste elektrische auto ter wereld, met een topsnelheid van maar liefst 412 kilometer per uur. Momenteel zijn er over de hele wereld maar 150 van deze wagen geproduceerd.

De Telegraaf besloot samen met Perridon een rondje in zijn nieuwste aanwinst, alleen dat liep niet helemaal goed af.

Michel Perridon rijdt schade met zijn bloedsnelle Rimac Nevera

Na een rondje rijden, poogt Perridon zijn bloedsnelle bolide weer bij zijn woning in Rotterdam. Hij vergeet echter het knopje in te drukken die ervoor zorgt dat de wagen omhoog gaat, en dus schuurt de onderkant van de Rimac Nevera even tegen de grond. Niet zo handig. Bekijk de volledige video van het incident hieronder: