Bondscoach Ronald Koeman heeft zijn prachtige penthouse in het pittoreske Noordwijk te koop gezet. De 61-jarige geboren Zaandammer kocht het object in 2020 voor € 1.298.000, nu staat hij in de verkoop voor € 2,7 miljoen.

Bondscoach Ronald Koeman roert zich op de vastgoedmarkt

Ronald Koeman is zeer actief bezig op de vastgoedmarkt. Eerder kocht hij voor een bedrag van ruim € 3 miljoen al een prachtig penthouse in het Gooise Laren. Om dat immense bedrag wat te neutraliseren, verkoopt hij nu zijn andere penthouse, gelegen in het prachtige Noordwijk. Koeman en zijn vrouw Bartina kochten het optrekje in 2020 zoals gezegd voor een bedrag van € 1.298.000, met volgens Bekende Buren een hypotheek van € 2,5 miljoen. Nu staat het dus voor € 2,7 weer in de etalage, waarmee de bondscoach van het Nederlands Elftal en oud-trainer van onder meer FC Barcelona een winst van zeker € 200.000 hoopt op te strijken.

Ronald Koeman Noordwijk

Bron: Bekende Buren

Het prachtige appartement is gelegen op de 10e verdieping van het complex “Domaine Huis ter Duin”, en is volledig onder handen genomen door de gerenommeerde ontwerpers Piet Boon en Eric Kuster. Het penthouse beschikt over een woonoppervlakte van in totaal 143 m² en telt drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer. Door de hoogte en de locatie biedt het appartement een waanzinnig uitzicht op de Noordzee.

Grand Hotel Huis ter Duin

Verder is er een ruime keuken te vinden, die logischerwijs over alle nodige inbouwapparatuur beschikt. Ook biedt de woning toegang tot de uitmuntende faciliteiten van het welbekende Grand Hotel Huis ter Duin, het hotel waar het Nederlands Elftal tijdens interlandperiodes altijd slaapt. Die faciliteiten omvatten onder meer een directe toegang tot het strand, het eten in de restaurants en toegang tot de wellnessfaciliteiten. Ook is er een huismeester aanwezig.

Tot slot is er bij het appartement een ruim zonneterras van liefst 103 m² te vinden, alsook een parkeergarage die ruimte biedt aan één auto.