Een grachtenpand of een woonboot zijn de eerste twee dingen waar wij van Pure Luxe aan denken als het gaat om wonen in de hoofdstad. Het is dus aan de gracht of op de gracht, ideaal. Met deze luxe woonboot is het wonen op het water misschien nog wel beter dan wonen aan het water. Deze Amsterdamse miljoenen-woonboot is echt niks minder dan de perfecte woonplaats. Hier betaal je dan ook wel flink voor…

De eilanden van Amsterdam

Mocht je bekend zijn Amsterdam dan weet je ongetwijfeld wat er wordt bedoeld met de eilanden van Amsterdam. Voor de onbekende even een korte omschrijving. In het Oostelijke havengebied bevinden zich mooie eilanden die vlakbij centraal liggen. Dit is een rustige buurt en een prachtige woonplaats.

Deze luxe woonboot ligt aan het bekende en o-zo-mooie Borneo-eiland. Deze woonboot is een uitzonderlijke schoonheid te noemen en heeft alles wat je kunt wensen. Uitgerust met alle gemakken en de oppervlakte is ook nog eens royaal voor een boot.

Deze woonboot heeft een oppervlakte van bijna 250 vierkante meter, hierin rekenen wij het buitendek mee. Dus we gaan even naar binnen, het woonoppervlakte van het woongedeelte bedraagt 143 vierkante meter. Dit is dus echt te vergelijken met een royale hoekwoning.

Binnenkomen in deze woonboot is een waar feestje. Door de openslaande deuren stap je direct de mooie leef-keuken in. De karakteristieken eigenschappen van deze boot is echt het eerste wat je opvalt. Zo veel stijl en zo veel luxe, we vergeten bijna dat het een woonboot is.

Als we de keuken door lopen komen we in de zitkamer en de eetkamer. Weer iets daar achter zit je al bij het achterdek. dit achterdek is overigens niet de enige mogelijkheid tot genieten van het Amsterdamse zonnetje. De boot heeft ook nog een royaal onderdek.

Amsterdamse miljoenen-woonboot

We zijn nu klaar met het bovendek en kunnen dus door, wat een royale ”tuin” is het, vind je niet? Onderweg naar het onderdek kruisen we de Gym en twee kantoren. Deze kantoren kun je uiteraard ook als slaapkamer gebruiken.

Amsterdamse miljoenen-woonboot

Vanaf het onderdek brengen wij je weer naar de achterzijde van het schip. Dan kom je bij de slaapkamer met natuurlijk een gepaste ensuite. Dan te bedenken dat het nog niet eens een de master is. De master is helemaal overweldigend en een absoluut hol vol luxe te noemen.

Amsterdamse miljoenen-woonboot

Als je deze woonboot koopt kun je op de koffie bij bijna-buurman Douwe Bob. Je moet dan wel even 1.750.000 euro neer leggen. Maar dan woon je wel echt op de ideale plek van Amsterdam in deze Amsterdamse miljoenen-woonboot.