Audi en haar RS lijn zijn een waar succes te noemen. Dikke auto na dikke auto wordt geproduceerd en de wagens vliegen doorgaans over de toonbank. Deze dikke auto’s zijn echter vaak enorm duur en nieuw bijna niet te betalen, zo ook een RS5. Daarom zochten wij de duurste tweedehands Audi RS5 voor je. Zo heb je toch net wat minder drempelverlies…

Duurste tweedehands Audi RS5

Deze wagen komt uit 2017 en heeft een kleine 36.000 gelopen. Deze Audi is voorzien van alle denkbare opties. Hiermee past deze wagen prima naast de duurste tweedehands RS7.

De RS5 staat al sinds 19 November te koop en dat is nog niet zo heel lang. Doorgaans zijn deze wagens binnen een mum-van-tijd verkocht en dat is niet gek. Onze verwachting is dan ook dat dit pareltje niet heel lang te koop zal staan.

Duurste tweedehands Audi RS5

De buitenkant van deze brute RS5 is omhult met de kleur van Audi. Nardo Grey is naar onze mening de kleur van Audi. Geen opvallende kleur maar ook zeker geen kleur die wegvalt op deze brute Audi RS. Dat is wel wat anders dan de kleur op de duurste tweedehands RS6.

Duurste tweedehands Audi RS5

De zwarte details op de wagen maken de wagen helemaal af. De velgen van de wagen zijn helaas wel in een andere kleur dan de andere details op deze Audi. Mat zwarte velgen zouden deze auto nog beter staan dan de huidig velgen.

Deze brute RS5 is uitgerust met een dik Miltek uitlaatsysteem en daarmee ben je wel de aso van de buurt. Over het interieur van deze auto is helaas weinig bekend. Maar een wagen uit 2017 kan niet veel anders hebben dan een moddervet interieur.

Duurste tweedehands Audi RS5

Na het aanschaffen van deze auto ben je er qua kosten helaas nog niet. De maandelijkse kosten bedragen net geen 500 euro en dan heb je nog geen eens benzine voor in de auto.

Voor een kleine 80.000 euro ben je al eigenaar van deze pracht-wagen. Aarzel niet een bod uit te brengen want je kunt al bieden vanaf 75.000 euro. Maar dan rijd je wel in de duurste tweedehands Audi RS5.

Wij zochten eerder voor je: De duurste tweedehands R8