Als Afrojack niet aan het mixen is of plaatjes staat te draaien, houdt hij zich graag bezig met (razendsnelle) auto’s. Zoals je wel kan voorstellen, is zijn nieuwe aanwinst bij lange na niet de eerste dikke bak die de internationale DJ tot zijn wagenpark mocht rekenen. Toch een waardig nieuw lid. Als partner van de erfgenaam van Lamborghini kan het ook haast niet anders, ook al is het vervoersmiddel niet van Italiaanse makelij.

Afrojack

Maar met een bankrekening als de zijne, is het niet lastig om wagens in dit segment op de kop te tikken. Hij is altijd op zoek naar het volgende stimulans. Dat hoopt hij te vinden in de Audi RS6 C8. Hij kan geen studio mee vervoeren zoals in de kopfoto, maar daar zal ‘ie ‘m ook niet voor gekocht hebben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack)

Afrojack heeft een zeer kleurrijk autoverleden. Hij bezat eerder al een Audi R8, een RS6 C6 en een RS6 C7. Daarnaast pronkt zijn oprijlaan ook met Rolls-Royce, Ferrari en Lamborghini. Hij stond zelfs op het punt een Chiron te kopen met zijn amice Jeroen van den Berg, maar daar zag hij uiteindelijk toch van af. Wel kocht hij later een Bugatti Veyron. Hij deed in 2019 mee met Van den Berg – ook al bekend als Thehomelessguy – aan de Gumball3000

Audi RS6 C8

Overgrens is zijn kersverse aankoop geen doorsnee RS6, in hoeverre dat überhaupt mogelijk is. De Audi is onder handen genomen door de tuners van MTM. Na wat sleutelwerk kwam de RS6 naar buiten rijden met een krachtcentrale van maar liefst  1.001 pk – een verhoging van 401 pk ten opzichte van de reguliere versie en bijna evenveel als een Veyron.

Als we kijken naar de ‘standaard’ Audi RS6 C8, dan hebben we het over 600 pk met een topsnelheid van 250 km/u. Van 0-100 gaat hij in 3,6 seconden. De vanafprijs voor deze bak is €190.000. Een pittige prijs die bevestigt dat de nieuwe auto van Afrojack met het extra tune-werk een godsvermogen moet hebben gekost. Maar dat zal hem niet in de koude kleren zitten.

Hij zal de komende ongetwijfeld minder te vinden zijn kasteelvilla en meer op verscheidene snelwegen in binnen- en buitenland.