Een van de meest bekende en bezochten gedeeltes van Dubai zijn de Palmeilanden voor de kust. Deze eilandengroep is kunstmatig samengesteld in een palmboom in opdracht van Mohammed bin Rasjid Al Maktoem, emir van Dubai en de huidige minster van de Verenigde Arabische Emiraten. De bedoeling van beiden heren was om het toerisme gehalte nog meer te vergoten.

Raffles the Palm is het duurste hotel op de palmeilanden

Vijfsterren resort Raffles The Palm kan ook zeker een aandeel hebben aan het toerisme gehalte met het schitterende gebouw op zich zelf, maar ook de luxe die zij te bieden hebben aan hun gasten. Wij gaan hier een kijkje nemen in de duurste suite van dit resort. De Raffles Royal Suite is de duurste suite van dit resort, met 538 vierkante meter aan ruimte is dat ook niet heel gek. De speciale dingen die dit resort in het algemeen te bieden heeft zijn bijvoorbeeld het grootste binnenzwembad van de Palmeilanden, een prachtige strandclub met een spa en zeven verschillende restaurants met elk een eigen thema. 

Palmeilanden woonkamer

Het meest luxe restaurant daarvan heet Le Jardin. Het wordt gezien als het meest luxe restaurant van de Palmeilanden, ze serveren allemaal verschillende gerechten uit verschillende landen, maar wel volledig gespecialiseerd in elk gerecht dat ze bij alles het beste van het beste kunnen serveren. 

Duurste suite

De duurste suite straalt ook pure luxe uit en heeft slaapruimte voor acht personen. Er zijn drie normale tweepersoonsbedden en één king size bed met een gouden achterwand, een mini bar, een bizar grote badkamer met een apart toilet een bad, een jacuzzi, een stoomdouche en een sunshower, er is ook een ontzettend grote woonkamer met een schitterende eetplaats en een borrel plek waar je heerlijk relaxed van een wijntje kan genieten en er is ten slotte nog een privé-spa waar je ook heerlijk tot rust kan komen.

Voor de duurste kamer in dit resort betaal je voor één nacht een bizar bedrag van € 12.386,90.

Palmeilanden Spa
Slaapkamer Palmeilanden