Na alle heisa rondom Ronald Koeman is de kogel definitief door de kerk. Hij werd na een verloren wedstrijd tegen Rayo Vallecano accuut ontslagen. Als troost kreeg hij een ontslagpremie van € 12 miljoen mee op weg naar Nederland. Nu alle lasten van zijn schouders zijn gevallen, kan hij volledig focussen op het luxe leventje.

Boze fans

Bekendheden zoals Koeman reizen natuurlijk niet met het openbaar vervoer. Daar hebben ze een roedel aan prachtige bolides voor. De wedstrijd voor de verloren pot tegen Vallecano speelde Koeman met zijn team de El Clásico tegen aartsrivaal Real Madrid.

Na een teleurstellende wedstrijd konden de fans hun woede niet meer inhouden. Helaas was de prachtwagen van Koeman de dupe hiervan. Boze fans sloegen met hun telefoons en andere harde voorwerpen de donkergrijze lak van de wagen aan gort.

Audi RS Q8

Bijna alles wijst erop dat het om de Audi RS Q8 gaat. Als de fans niet voor de auto bleven staan was hij binnen 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u. Dan was de prachtwagen nog ongedeerd gebleven. De topsnelheid van de wagen is 250 kilometer per uur en heeft een vermogen van 441 KW. Voor deze wagen betaal je ongeveer € 200.000

Cupra Formentor e-HYBRID

Ronald Koeman Cupra

FC Barcelona heeft al een aantal jaar een samenwerking met opkomend automerk Cupra. Elk staflid en elke speler van het eerste team krijgt als welkomstcadeau een auto van Cupra. Koeman koos voor een Cupra Formentor e-HYBRID. Deze hybride wagen is € 45.000 waard. De wagen heeft 245 pk waarmee je 58 km elektrisch rijdt. Wat er met deze gesponsorde wagen gebeuren, moet nog maar blijken.

Bentley Continental GT

Bentley Continental GT

Vele zullen dit wel de meest stijlvolle wagen vinden van de ex-Barcelona coach. Deze praalwagen heeft vier zitplaatsen en heeft maar twee deuren. De prijs van deze wagen start op € 227.000. De Bentley Continental GT heeft 550 pk en heeft een topsnelheid van wel 330 kilometer per uur. Binnen 3,7 seconden is de wagen van 0 naar 100 km/u.

Porsche Panamera

Het welbekende Duitse automerk Porsche mag ook niet ontbreken in de collectie van Koeman. Deze wagen heeft een topsnelheid van 270 kilometer per uur en is van 0 naar 100 km/u binnen 5,6 seconden. Een stuk trager dan de vorige wagens, maar dat laat hem zeker niet onder doen. De nieuwprijs van de wagen ligt rond de € 135.000.

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Als vader van drie kinderen is het natuurlijk ook handig als je met ze alle in één auto past. Bij een SUV gaat dat het gemakkelijkst, dus daarom is Ronald Koeman ook eigenaar van een zwarte Porsche Cayenne. Genoeg zitplaatsen is niet het enige waar de Cayenne goed voor is.

De nieuwprijs van een Porsche Cayenne bedraagt rond de 130.000. De wagen heeft een prima vermogen van 340 pk en hij is ook nog eens binnen 6 seconden van 0 naar 100. De topsnelheid is 243 kilometer per uur. Niet slecht voor een wagen wiens massa 2005 kg bedraagt.

Opel Cabrio

Ronald Koeman

De Opel Cabrio stond ook wel bekend als de Opel Cascada. Bij Ronald Koeman zijn laatste maanden als trainer van Feyenoord was de Rotterdamse club gesponsord door Opel. Koeman kreeg van Opel een prachtig afscheidscadeau als in de toen nog Opel Cascada. De laatste keer dat Koeman in deze wagen werd gespot had Feyenoord zijn 15e Eredivisie titel nog niet eens binnen.

We schreven eerder een artikel over het vermogen van sneeuwvlokje