In de nieuwe video van Pure Luxe gaan we opnieuw langs bij nog toekomstig jongste cryptomiljonair Vincent Timmer en de heren van DoopieCash. Althans, toen we de vorige keer langs gingen bij hen vertelde Timmer dat hij op de helft was van zijn cryptomiljoen, maar in de onzekere cryptowereld kan het ontzettend snel gaan. Hoe staat het ervoor bij de heren na de hevige stijgingen op de cryptomarkt?

Binnen één klap crypto miljonair?

Samen rijden ze in een prachtige BMW M3 richting het hoofdkantoor van DoopieCash in Poldijk. Eenmaal aangekomen op het kantoor maken we opnieuw kennis met de heren van DoopieCash. Aan de welbekende hoge tafel gaan de heren het uitgebreid hebben over crypto en NFT‘s. Na de eerste komst van Floris viel de hele cryptomarkt in een diep dal, maar op het moment van de tweede opname stegen de koersen weer als een malle.

De heren gaven al aan dat Bitcoin blijft stijgen en ze raadde iedereen aan om het te halen toen het nog rond de € 28.000 zat. Zij die daar geen gehoor aan gaven liepen behoorlijk wat knaken mis, want een aantal weken daarna tikte Bitcoin de hoogste waarde ooit aan. Dit komt neer op een bedrag rond de € 56.500. Wie wel geanticipeerd heeft op dit instapmoment, kon z’n wist nu uittellen. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris FC Wyers (@floriswyers)

Een onzekere cryptowereld

Natuurlijk is de markt ontzettend penibel en heb je nooit zekerheid, maar de voorspellingen van DoopieCash hebben toch wel aangetoond vaak te kloppen. Daardoor hebben ze ook zo’n prachtig kantoor en een team achter zich staan dat zich elke dag weer inzet om de beste keuzes te maken. Natuurlijk kan dat niet altijd en zo zijn er goede en slechte fases, maar zolang er winst wordt gemaakt, hoor je niemand klagen.

Als voorbeeld zeggen de heren ook dat de kans er is dat Bitcoin weer terugvalt naar de € 20.000, maar het zou ook zo kunnen zijn dat ze uit het niets de € 100.000 of misschien nog wel hogere bedragen aan kan tikken. Grote partijen in de Verenigde Staten kunnen grote invloed hebben op de markt waardoor het heel snel kan gaan.

Slechte investering, maar wel een beloning

De heren zelf zijn er ook op vooruit gegaan. Met de hoge winstbedragen hebben ze zich zelf kunnen belonen met een aantal prachtige bolides, maar welke gaan we nog niet verklappen. Een Pure Luxe video zou niet hetzelfde zijn als er geen champagne fles gesabreert wordt. Vorige keer ging dat wat minder soepel bij de heren van DoopieCash, maar vandaag is er een nieuwe kans om de boel wel schoon te houden in het pand.

Enfin, kijken maar!