Je vindt het of helemaal geweldig of je bent meer van de moderne stijl. Een typisch ouderwets kasteel met alle details tot in de puntjes uitgewerkt zijn echte kenmerken van de architectuur van toentertijd. Nu we een stuk verder zijn in de tijd wordt het gezien als ouderwets, maar ook als stijlvol. Dit kasteel in Loenen is daar een goede combinatie van.

60.000 vierkante meter geheel voor jezelf

Op een perceel van een krankzinnige 60.000 vierkante meter zijn er ontzettend veel mogelijkheden om er zelf nog wat extra dingen aan toe te voegen. De woonruimte biedt ook veel ruimte voor gasten. Verdwalen in het begin zal niet heel gek zijn als je 712 vierkante meter aan woonruimte hebt. Er staan meerdere gebouwen op het perceel. Zo heb je het kasteel zelf, maar je hebt ook nog aparte gebouwen voor een bar, twee koetshuizen, een theekoepel, klokkentoren en nog een bouwschuur.

Loenen Kasteel hal

Bij de entree van het kasteel kom je in een hoge hal met de welbekende kroonluchter die net even dat extra luxe kasteel gevoel geeft. Via deze hal kan je de ontbijtkamer, diner ruimte, salonruimte, de bibliotheek en een kantoor betreden.

Via een prachtige spiraaltrap kom je uit op de tweede verdieping van de woning. Op deze verdieping staan vier luxe slaapkamers met elk een eigen garderobe en een badkamer met een bad en douche.

Zo goed als compleet

De derde verdieping heeft een grote overloop, door de hoge daken en de grote ruimte ziet het er wel heel stijlvol uit. Via de overloop kan je naar de vijfde, zesde en zevende slaapkamer van deze woning. Deze slaapkamers hebben net zoals alle andere kamers een garderobe en een badkamer volledig voor zichzelf.

Loenen Kasteel woonkamer

De souterrain van de woning zou kunnen gelden als een volwaardige woning voor andere. Met een grote keuken en bijkeuken, veel bergruimte en een zeer aangename wijnkelder.

Eigenlijk mist er alleen nog een verwarmd binnenzwembad. Verder kunnen wij niks opnoemen wat ontbreekt aan dit luxe kasteel.

Kasteel slaapkamer

De bar met een grote ruimte eromheen heeft zeker de potentie om het ultieme mannen café te worden. Of je start je eigen restaurant. Genoeg opties om over te speculeren zijn er zeker met alle bijgebouwen.

Bekijk via deze link de advertentie van het prachtige kasteel in Loenen

Kasteel badkamer