Eind 2021 verkocht zanger Robbie Williams zijn landhuis uit 1674 in Comptom voor 2009 en betaalde er indertijd £ 8,1 miljoen (€ 9,4 miljoen), terwijl hij ‘m recent verkocht met een vraagprijs van £ 6,75 miljoen (omgerekend € 7,8 miljoen). Nadat hij ook zijn mansion in Los Angeles heeft verkocht (voor € 41 miljoen aan Drake), is er geen plek meer voor zijn kunst aan de muur, aangezien hij een Banksy-verzamelaar is, want hij is technisch gezien dakloos.

Robbie Williams is dakloos en probeert “eruit te komen”

Williams is hierdoor naar eigen zeggen niet meer in het bezit van enige vorm van vastgoed en is hij op zoek naar een nieuw plekje. “We zijn een beetje aan het rondkijken, we wonen nu eigenlijk nergens”, aldus de 48-jarige Brit.Robbie Williams geeft aan dat zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw en vier kinderen, probeert “eruit te komen” nadat ze al hun eigendommen hebben verkocht.

Ondanks dat de vastgoedprijzen de spuitgaten uitlopen, met name in de plekken waar Williams verblijft, zoals London en LA, zal het hem vast en zeker lukken om een geschikte woonruimte te vinden. De twee verkopen van zijn villa’s leverde hem in totaal € 49 miljoen, wat een meer dan prima budget is om een state-of-the-art villa mee aan te schaffen. Of meerdere. Hij treedt namelijk nog steeds op, waardoor meerdere huizen bezitten niet alleen fijn is, maar ook praktisch.

Mogelijke nieuwe locatie van de zanger

Williams laat verder weinig weten over de vermeende vastgoed-deal met collega-zanger Drake. “Ik kan dat niet bevestigen of ontkennen. Als het waar zou zijn en ik er iets over zeg, dan heb ik een probleem met een bepaalde Canadese zanger”, zei hij tijdens een Australische radioshow.

Kans is aannemelijk dat het nieuwe hoofdstuk van zijn leven zich gaat afspelen in Australië, nadat er is onthuld dat een nieuwe biografische film over zijn turbulente leven daar zal worden geschoten.