Maak kennis met één van de bekendste YouTuber uit het Verenigd Koninkrijk die ook nog eens NFT’s maakt en daar op piepjonge leeftijd al miljairdair mee is geworden. Zijn naam online is: TommyInnit. Deze pas 17-jarige Brit heeft het helemaal gemaakt op jonge leeftijd en gaat ondertussen gewoon nog naar school. In de podcast “IMPAULSIVE” van de Amerikaanse bekendheid Logan Paul deed hij zijn verhaal.

TommyInnit is miljonair en gaat nog naar school

Hij verbaasde de heren aan de tafel door te vertellen dat hij nog steeds op school zit en zich als een volkomen normale 17-jarige jongen wil gedragen. Het is wel te merken dat hij wat bekender is dan zijn klasgenootjes, aangezien foto’s maken met fans  de normaalste zaak van de wereld is geworden voor hem.

Af en toe kan het irritant zijn, maar hij vindt dat het erbij hoort en hij lijkt er geen problemen mee te hebben. De jongvolwassene blijft zich vasthouden aan zijn doel en dat is zijn studie afronden. Wat hij daarna gaat doen is iets wat de tijd hem zal leren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TommyInnit (@tommyinnit)

Wie is TommyInnit?

Zijn echte naam is Thomas Simons. De Brit begon in 2015 met YouTube, waar hij gameplay van Mincraft uploadt. Hij zit momenteel op ruim 11,5 miljoen abonnees en zijn video’s worden allemaal minimaal 3,5 miljoen keer bekeken. Iets waar de grootste YouTubers uit Nederland alleen maar van dromen – ondanks dat sommigen hetzelfde aantal abonnees hebben.

Zijn publiek is zeer betrokken zijn video’s en zijn diverse merchandise-lijnen is altijd binnen no-time uitverkocht. Ook is hij actief op streamerplatform Twitch. Naibuzz schat zijn vermogen die hij met zijn YouTube en Twitch heeft opgbebouwd al op ruim $ 10 miljoen.

Groot aandeel in NFT’s

Dan zijn we nog zijn aandeel in de NFT’s vergeten. Hij schijnt namelijk een bizar aantal aan NFT’s  te hebben ontworpen. Dit legde hem geen windeieren en vanaf dat moment is het keihard gegaan op het gebied van inkomsten. In de podcast van Jake Paul was veel bewondering voor zijn ondernemersvisie – zeker gezien zijn leeftijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TommyInnit (@tommyinnit)

Er werd hem gevraagd hoe het voelde om op zo’n jonge leeftijd al miljonair te zijn. Hij gaf daarop antwoord door hem te verbeteren met het woord ‘multimiljonair’. Dat zegt al genoeg over wat er mogelijk op zijn bankrekening staat.

Als we zijn uitspraken in de podcast dus moeten geloven zou hij meer dan een miljard op zijn bankrekening hebben staan. Hieronder is de podcast te bekijken waar het relatief bijdehante mannetje zijn indrukwekkende verhaal vertelt.