Nadat Chateau Meiland na een tergend trage verkoopprocedure eindelijk aan de man is gebracht, is de Noordwijkse villa van de Meilandjes ook eindelijk verkocht. Op Funda staat dat het onder bod is, wat inhoudt dat er een serieuze gegadigde is voor het huis, maar volgens Evert Santegoeds van Shownieuws is er al een akkoord.

Noordwijkse villa van de familie Meiland

Zelf kochten ze de villa in februari van 2021 voor € 2,7 miljoen, maar nog voor alle koffers en verhuisdozen er stonden hadden ze alweer iets nieuws op het oog in dezelfde drop. Met de verkoop van hun villa, die ze kochten van de drummer van Kensington, probeerden ze winst uit te halen, maar dat bleek al vrij gauw lastig te worden.

noordwijk

Foto: Jaro van Meerten

Voor wie nog even een opfrisser nodig heeft voor waar de “exclusieve villa met internationale allure!” garant voor staat: de villa met zadeldak staat op een perceel van 805 m² en bevat 327 m² aan woonoppervlak. Het werd gebouwd in 1999 en bevat vijf slaap- en vier badkamers.     

Miskoop

Santegoeds, vriend van de familie, suggereerde tijdens een uitzending van Shownieuws dat de koper bereidt is om er € 2,6 miljoen voor neer te tellen, wat voor de familie Meiland dat in plaats van winst, ze ruim een ton verlies maken. Niet voor niets spraken ze al over een “miskoop.”

Foto: Jaro van Meerten

“Nou ja, moet je luisteren. Het is dus eigenlijk een miskoop geweest. De dozen staan nog in Hengelo, maar eigenlijk denkt ze in haar hoofd al: ik wil dit niet”, zei Martien ietwat verontwaardigd over de kritiek die Erica uitte. Maar ook overlast van fans en een gebrek aan privacy speelde een hoofdrol.

Echter hebben het mogelijke verlies allang goedgemaakt met hetgeen dat ze verdienen aan Chateau Bijstand.

Meiland

Foto: Jaro van Meerten