Jrue Holiday is een 31-jarige Amerikaanse basketballer die actief is voor The Milwaukee Bucks in de NBA. In zijn contract stond een clausule met een bonus voor een bepaald aantal optredes voor het team uit Wisconsin. Bij zijn 67e wedstrijd zou hij een bonus van $ 306.000 mogen incasseren.

Acht seconden invallen

Dit maakte hij op een hilarische wijze realiteit door simpelweg tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de Cleveland Cavaliers acht seconden in te vallen om er vervolgens bijna meteen weer plaats te nemen langs de zijlijn.

In de wedstrijd is te zien dat hij opzettelijk een regel overtreed waardoor hij eruit wordt gestuurd, maar dat er wel een andere teamgenoot in mag vallen om het team niet te hinderen. De commentatoren en de toeschouwers in het stadion waren grotendeels op de hoogte van de situatie en zagen er de humor wel van in.

Jrue Holiday zijn verdiensten in de NBA

Uiteraard zijn we er ondertussen wel van op de hoogte dat je een fortuin verdient in de NBA. Dit geldt dan ook niet anders voor Jrue Holiday. De NBA-speler zou namelijk $ 170 miljoen hebben verdiend met zijn basketbaltalent.

Echter klust hij nog wat bij op Instagram. Op een vergelijkbare manier als Lionel Messi dat doet. Het enige wat op zijn profiel tegenkomt zijn wedstrijdfoto’s en sponsoren. Het is gewoon een groot reclame-account. Maar ach, wie zou dit niet doen met zijn bereik?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jrue Holiday (@jrue_holiday11)