Sommigen zullen Thomas van der Vlugt kennen als De Bachelor, dat op 14 februari gelanceerd werd op Videoland, maar hij runt samen met Giel de Winter en Stefan Jurriëns een van de meest succesvolle YouTube-kanalen van Nederland: StukTV, van de populaire serie Jachtseizoen.

Hoe is StukTV van Giel, Thomas en Stefan zo groot geworden?

Ze werden als eerste Nederlandse YouTube-kanaal opgekocht door Talpa voor een miljoenenbedrag. Sindsdien is de kwaliteit in content enorm gestegen en dat brengt ze momenteel op bijna 2,6 miljoen abonnees. Qua Nederlandstalige concurrenten is alleen vlogger Enzo Knol groter met op het moment van schrijven 2,65 miljoen abonnees.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door StukTV (@stuktv)

De Jaguar E-Pace Sport van Thomas van der Vlugt

Genoeg over StukTV. Thomas van der Vlugt heeft in ieder geval genoeg verdiend om een fijne bolide aan te schaffen – of een sponsordeal, aangezien hij op Instagram poseert naast autodealer Kimman, aan te gaan. Hoe dan ook, vlak na de overstap naar Talpa heeft hij zichzelf namelijk beloond met een Jaguar E-Pace Sport.

Deze semi-hybride wagen zien we niet vaak op de Nederlandse wagen en de prijs zou daar een rol in kunnen spelen. De Jaguar kost namelijk circa € 62.914. Zeker niet goedkoop, maar we hebben wel eens duurdere exemplaren voorbij zien komen van YouTubers.

Specificaties van de Jaguar E-Pace Sport

Voorheen was Thomas van der Vlucht eigenaar van een Land Rover Discovery Sport, maar de Jaguar is wel even andere koek. Deze sportieve bak heeft een topsnelheid van 206 km/u en is binnen 9,5 seconden van 0-100 km/h. Niet verkeerd voor een SUV.

Zijn StukTV-collega Giel de Winter heeft het ook goed voor elkaar als je kijkt naar zijn wagencollectie. Bekijk deze hier.