Roelof Johannes Wienk, ofwel Rolf Sanchez, trakteerde zichzelf in een korte periode op niet één, maar twee Porsches, maar het spenderen is daarmee nog niet klaar. Deze twee auto’s zullen een nieuwe parkeerplaats aangewezen krijgen (op de oprit, onder de carport of in de garage), want de Spaans-Nederlandstalige zanger is samen met zijn partner verhuisd naar hun ‘droomhuis’.

Rolf Sanchez koopt samen met partner droomhuis: “Next chapter is loadinggg”

In 2011 deed de 31-jarige Rolf Sanchez mee aan X-Factor. Hij schopte het niet tot de finale, maar behaalde een keurige derde plek. Zeker iets om trots op te zijn en hij ontving er zelfs een platencontract door. In 2015 was zijn eerst hit een feit, maar in 2019 begon het muzikale balletje echt te rollen, na zijn deelname aan Beste Zangers, zoals dat ook gebeurde bij Emma Heesters en Davina Michelle.

Rolf Sanchez

Ondertussen rekent hij allerlei BN’ers en zangers tot zijn vriendenkring en kan hij alles kopen wat zijn hartje begeert. En dus ook zijn droomhuis. Eind september mocht hij zichzelf al de rechtmatige eigenaar van het pand in Nederhorst den Berg noemen, maar begin deze week deelde hij het nieuws op Instagram. “Al een tijdje druk mee bezig geweest maar het is eindelijk officieel! Next chapter is loadinggg”, schreef hij. Bas Smit reageert met “Wat een beuker” en ook Wesley Sneijder deelt een felicitatie uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rolf Sanchez (@rolfsanchez)

Het huis heeft maar liefst vijf slaap- en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Het woonoppervlakte bedraagt 225 vierkante meter, wat meer dan genoeg is voor hem en zijn vriendin Sophia Mason. De riante woonkamer met moderne stalen kozijnen en deuren bevat meerdere zitgedeeltes en kijkt uit op de tuin met meerdere terrassen.

Rolf Sanchez

“De villa is gebouwd in 2019 en voorzien van alle hedendaagse gemakken maar heeft wel de sfeerelementen van het verleden. Hier vind je de charme van ‘oud’ en het comfort van ‘nieuw’”, schreef de makelaar in de advertentie die binnen 3 maanden offline werd gehaald wegens de succesvolle verkoop.

€ 153.000 onder de vraagprijs

De ramen van de masterbedroom en de positie van het huis bieden een schilderachtig uitzicht over de Vecht en volgens Bekende Buren is er € 1,4 miljoen voor betaald. De oorspronkelijke vraagprijs lag echter op € 1,55 miljoen en dus wist het koppel maar liefst € 153.000 te besparen.