Bent u liefhebber van opvallende kleurstellingen, extravagant en duur? Dan staat op Marktplaats de perfecte advertentie voor u. Het bedrijf Roobol Exclusive Cars uit het Zuid-Hollandse Berkel en Rodenrijs biedt namelijk een zeer opvallende in zwart en oranje gehulde Audi RSQ8 Mansory aan. Met slechts 1700 kilometer op de teller heeft u alle reden om even een kijkje te nemen bij deze krachtpatser.

Audi RSQ8 Mansory verschenen bij Nederlandse dealer

Dit exemplaar werd in 2022 gebouwd, en heeft dus slechts 1700 kilometer op de teller. De wagen is volledig ondergedompeld in de befaamde Mansory-kit. Dat is aan de voorkant goed te zien, er is een deel zwart, wat volledig gemaakt is van hoogwaardig carbon. Niet alleen de 24-inch gesmede velgen zijn Mansory, maar onder meer ook de volledige carrosserie, spoilers, spiegels en de motorkap. Uiteraard bevindt zich over de gehele auto het typerende Mansory-logo.

Audi RSQ8 Mansory

Daarnaast is de wagen door het Duitse MTM getuned tot een indrukwekkende 1001 pk, en een maximaal koppel van 1250 Nm. De RSQ8 beschikt over een 4,0 liter achtcilinder-benzinemotor die een topsnelheid van 320 kilometer per uur bereikt. Binnen een luttele 2,8 seconden accelereert u van 0 naar de 100 kilometer per uur. De RSQ8 weegt zo’n 2315 kilo.

Hoogwaardig interieur

De sportiviteit van de wagen aan de buitenkant, wordt in het interieur nog maar eens geaccentueerd. De cognac/zwarte RS-sport stoelen zijn gemaakt van hoogwaardig Valcona leder in honingraatpatroon. Alle stoelen zijn uitgerust met stoelverwarming, en voor met een comfortabele massagefunctie. Verder is opvallend dat onder het andere het stuur, bedieningspaneel en dakbekleding zijn gemaakt van zwart alcantara.

Audi RSQ8 Mansory

Het dashboard is van al het gemak voorzien. Zo vindt u in het infotainment het Audi Smartphone Interface-systeem, een handsfree Bluetooth installatie en twee USB-C oplaadpunten. Naast beeld beschikt u ook over glashelder geluid met het Bang & Olufsen geluidssysteem.

U dient echter wel zeer diep in de buidel te tasten voor deze RSQ8. Vanaf een schamele € 449.900 kunt u zomaar de nieuwe eigenaar zijn. Er worden vaker RSQ8’s te koop aangeboden, maar zelden eentje met een dergelijk vermogen. Wel zagen we al eerder sportauto’s getuned naar zeker 1000 pk. Zo tunede Hennessey al 1000+ pk op een McLaren 765LT en krikte Novitec al een Ferrari SF90 naar liefst 1109 pk.