Technohull is een gerenomeerd botenmerk uit Griekenland en zij hebben besloten het over een andere boeg te gooien met de introductie van de Omega 48, een gestroomlijnde speedboat met vijf motoren van 450 pk. Een nieuw hoofdstuk dat voortbouwt op de op prestaties gebaseerde filosofie.

Technohull Omega 48

Onder een nieuwe hardtop en achter een volledig glazen voorruit bevinden zich twee rijen schokabsorberende stoelen. Maar dat uiteraard niet alleen. Het achterdek is in gebruik als groot zonnebed en het comfort kan worden afgetopt met lijst met opties, zoals een minibar of een combinatie van een bank en een tafel.

Benedendeks is een ruime hut met een extra groot tweepersoonsbed en bad verborgen achter een glazen schuifdeur. De lengte van het schip is, afhankelijk van de opstelling, 15 meter, terwijl het aerodynamische silhouet met scherpe, agressieve lijnen gelijk opgaat met de krachtbron aan de achterzijde. Volgens Robb Report zorgt dit voor “hoge snelheden, maximale efficiëntie, uitzonderlijke zeewaardigheid en eersteklas handling, zelfs in ruige omstandigheden”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TECHNOHULL (@technohull)

“Hoogwaardige luxe boten die de maatstaf vormen voor prestaties en design”

Aan comfort en aanzien geen gebrek, maar waarin de Technohull Omega 48 écht uitblinkt, zijn de prestaties. Met voortstuwingsopties variërend van twee motoren van 600 pk tot een lay-out met vijf motoren, waarbij elke motor 450 pk produceert. Verdere details zijn niet wereldkundig gemaakt, maar deze zullen ongetwijfeld opwindend zijn.

Omega 48

In de komende maanden zal de Technohull Omega 48 beschikbaar woorden voor bestelling, want het eerste, afgeronde exemplaar zal medio 2023 het water op gaan. Prijzen zijn niet bekendgemaakt, maar op basis van de prijzen van de Omega 47, kan u rekenen op een bedrag rond de 8 ton.

Toch niet helemaal uw smaak? Wellicht spreekt de ‘Shadow 900’ van Brabus of de Tecnomar for Lamborghini 63 u meer aan.