Boaz van Boggelen is met zijn 22 jaar nu al één van de meest excentrieke YouTubers des lands, wat ook geldt voor zijn auto; een Audi RS3. Het voertuig wordt vaak aangeduid als “bekendste RS3 van Nederland”. De bekendheid zal waarschijnlijk alleen maar oplopen, Van Boggelen heeft ‘m een nieuwe kleur gegeven. Hij showt het resultaat vol trots in zijn nieuwe video.

Boaz van Boggelen

De 22-jarige Boaz van Boggelen is ondanks zijn jonge leeftijd nu al een zeer prominente naam binnen de Nederlandse YouTube-community. Hij bereikt met zijn dagelijkse vlogs zo’n 500.000 op zijn YouTube-kanaal genaamd “Boaz”. Van Boggelen startte zijn carrière in 2016 met het uploaden van freerun-compilaties en filmde hij zijn dagelijkse leven, dat laatste doet hij overigens nog altijd. Inmiddels vertolken auto’s merendeel een hoofdrol in zijn video’s, die inmiddels zo’n 291 miljoen totale weergaven hebben. Ook de ondernemersgeest van Van Boggelen is niet onder stoelen of banken te schuiven: hij heeft zijn naam verbonden aan een filiaal van een JumpXL-trampolinepark in Ede.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Boaz van boggelen (@boazo_o)


De Amersfoortse Van Boggelen is momenteel bezitter van een Nissan 350Z, die F1-reporter Jack Plooij onlangs nog te koop zette, een Mazda MX-5 en dus een Audi RS3. Onlangs maakte de YouTuber middels een bericht op Instagram bekend zijn Audi RS3 een compleet ander uiterlijk te willen geven. Mede-YouTuber Don de Jong deed dat onlangs ook met zijn RS6. In zijn meest recente video heeft Van Boggelen het resultaat onthuld.

YouTuber geeft RS3 opvallende widebody

Te zien is dat de YouTuber het opvallende paarse uiterlijk ingeruild voor een grijze kleur, Inozetek Unicorn wel te verstaan. Ook de motorkap is flink onder handen genomen met een opvallend printje, wat ook geldt voor de side skirts en achterbumper. Daarnaast zijn de wielkasten verbreed.

Audi RS3 Widebody

Niet alleen van buiten is de Audi onder handen genomen, ook aan het vermogen is flink gesleuteld. De 2.5-liter TFSI-motor in zijn RS3 levert zo’n 640 pk en 720 Nm koppel, wat wordt geaccentueerd met een IPE-uitlaat. Bekijk hieronder de volledige YouTube-video: