Django Wagner kunt u misschien kennen van de nummers “Kali” en “In Ons Café”, met Frans Duijts. De volkszanger is mede door zijn stemgeluid en sprankelende persoonlijk een erg geliefde artiest in de Nederlandse kroegen en tijdens feesten. En om uw feestje helemaal af te maken; Django Wagner is zelf te boeken! Maar wat kost dat nou eigenlijk?

Django Wagner

Django Wagner werd op 26 oktober 1970 geboren in het Brabantse Nuenen. Wagner heeft een Sinti afkomst en spreekt vier talen, waaronder ook het Sinti-Romanees. Hij groeide op bij zijn muzikale zigeunerfamilie op het woonwagenkamp en brak in 2009 door met zijn album “Kali”, met daarop ook het gelijknamige nummer. Op dat album stonden onder meer ook de nummers “Mooie Blauwe Ogen”, “Ik Geniet Zo Van Het Leven” en “Maar Toch Blijf Jij Mij Trouw”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Django Wagner (@djangowagnerofficial)

2017 betekende het tv-debuut van Wagner. Hij was samen met zangers Peter Beense en Frans Duijts te zien in het programma “3Man sterk” bij de AVROTROS. Hierin gingen de drie werken bij verschillende bedrijven, zonder van tevoren te weten welk bedrijf het is. Het programma werd een groot succes.

2015 betekende één van de meest succesvolle jaren voor de zanger. Hij ontving een Edison in de categorie volksmuziek, en hij werd door koning Willem-Alexander uitgenodigd voor de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde.

Hoeveel kost het om Django Wagner te boeken?

Django Wagner is net als veel andere zangers ook te boeken voor een privé-aangelegenheid. En dat kan voor een mooi prijsje. Voor zo’n € 3995 komt Django een halfuurtje zingen. U krijgt dan een zogeheten tape-act. Daar komen echter nog wel 7% kosten aan Buma-rechten (muziekrechten) bij, en ook nog BTW. Een extra mogelijkheid bij het optreden van Wagner is het huren van een podium. Dat kost u zo’n € 1000 extra.

Django Wagner is niet de enige Nederlandse artiest die te boeken is:

Davina Michelle is met gemak de duurste Nederlandse zangeres om te boeken

Hoeveel kost het om Dries Roelvink te boeken?

Zoveel vraagt Tino Martin voor een optreden van een halfuurtje

Dit enorme bedrag vragen Suzan & Freek per halfuur optreden

Voor dit bedrag kunt u Gerard Joling strikken voor een optreden