Nicol Kremers heeft mooie en minder mooie momenten meegemaakt met Peter Gillis. Blijkbaar heeft ze wel opgelet wanneer haar lieftallige ex-vriend zaken aan het doen is, want Kremers begint steeds meer een ondernemer uit te hangen. Naast haar pikante avontuur op het internet heeft ze een 18+ webshop (By Nicolleke) gelanceerd én investeert ze in stenen.

Nicol Kremers doet boekje open over haar erotische avontuur

Onlangs vroeg Patty Brard aan Kremers wat haar kinderen vinden van haar nieuwe busniness en of ze überhaupt weten dat ze dit doet. Wat blijkt? Ze wind er geen doekjes om. Maar dat hadden we ook niet verwacht. “Ik heb gewoon verteld dat mama dit doet, ze mogen ook kijken gewoon”, zegt ze. “Mijn oudste zoon is 12 en hij is gewoon trots op mama.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Terwijl ze constant nieuwe content aan het bedenken is en een aantal dagen terug een stand had op de KamaSutrA beurs, laat ze weten te investeren in vastgoed. Want wat moet ze anders met het duizelingwekkende bedrag dat ze in één dag verdiende met OF? “Het is anderhalve ton wat ik nu verdiend heb. Vanaf 22 maart”, vertelt ze aan Shownieuws.

Enfin. “Ik ga uiteindelijk iets van vastgoed doen”, vervolgt ze. “Zoiets zal het zijn. “Vastgoed kopen dat ik kan verhuren aan mensen of zoiets zal het zijn wat ik ga doen. Dat is eigenlijk wel het doel erachter.” Ze zegt verder niets over wat voor huis en in welke regio.

Meer realitysterren investeren in stenen

Kremers is zeker niet de eerste realityster die nog altijd de waarde van stenen inziet. Ook Dave Roelvink (29) slaat deze weg in. “Aan geld op de bank heb je niks, dat wordt alleen maar minder waard”, zegt de beruchte zoon van Dries Roelvink tegen Weekend. “Als je lekker hebt verdiend, kun je maar beter investeren, vind ik. Dus dat doe ik nu, in stenen.”

En eerder dit jaar werd bekend dat Fabiola Volkers (22), bekend van programma’s als Echte Meisjes In De Jungle en Temptation Island, een huis wist te kopen. Dit kon ze financieren doordat ze net als Kremers uit de kleren gaat en daar maandelijks geld voor vraagt.