De Monaco Grand Prix, een van de meest prestigieuze races ter wereld, is een jaarlijks spektakel dat de straten van het prinsdom Monte Carlo omtovert tot een adrenalinepompende racebaan. Beroemdheden van over de hele wereld reizen af naar het dwergstaatje om dit spektakel met eigen ogen mee te maken, onder wie ook MMA-legende Conor McGregor.

Illustere Monaco Grand Prix

De luxe jachten die in de havens van Monaco liggen (vooral tijdens de GP), de chique feesten en de prachtige omgeving dragen bij aan een ongeëvenaarde waar iedereen van wil proeven. Goedkoop is het zeker niet. Alleen het aanmeren in een van de havens kost al een godsvermogen.

De Monaco Grand Prix heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1929, waarmee het een van de oudste en meest historische races in de Formule 1 is. Sinds de oprichting heeft de race enkele van de meest legendarische coureurs, zoals Ayrton Senna en Michael Schumacher, voortgebracht en heeft het talloze memorabele momenten in de autosportgeschiedenis opgeleverd.

Ook Conor McGregor is aanwezig

We verlegen nu de aandacht weer even naar McGregor. De Ierse vechtbaas deelt op social media met enige regelmaat foto’s van zijn extravagante levensstijl. Luxe diners, horloges, juwelen, maar in het bijzonder zijn voer- en vaartuigen.

Vooral de laatste tijd zien we hem vaak op het kroonjuweel van zijn nautische collectie, de Tecnomar for Lamborghini 63. Deze meerde eerder deze week aan in de haven van Monaco, zoals te zien op de onderstaande video. De Ier pakte eerst een privé-jet om niet veel later te flaneren op zijn speeltje van Lamborghini.

@mrsuperyachts Conor McGregor’s Lamborghini 63 at the F1 track ________________________________ Video: @mrsuperyachts #lamborghini #yacht #boat #f1 #car #viral #fyp ♬ original sound – Mrsuperyachts

Het ontwerp van de Tecnomar for Lamborghini 63 is doordrenkt met de kenmerkende esthetiek van Lamborghini’s supercars. Ook qua kracht doet het exemplaar niet onder. De met twee 2.000 pk motoren uitgeruste speadboat heeft namelijk een topsnelheid van 60 knopen (ongeveer 111 km/u). Iets waar McGregor geen genoeg van kan krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FORMULA 1® (@f1)