In het pittoreske Dinteloord, gelegen in het prachtige landschap van de provincie Noord-Brabant, vinden we een te koop staande royale villa dat meteen tot de verbeelding spreekt. Met zijn majestueuze uitstraling, vooraanstaande tuin en weelderige interieur is deze woning klaar om de volgende bewoners te verwonderen en een echt thuis te bieden.

“Perfect onderhouden villa met zwembad” in het voorstraatdorp Dinteloord

Vanaf het moment dat u de oprijlaan betreedt en het perceel van maar liefst 1.552 m² nadert, wordt u betoverd door de grandeur en het vakmanschap dat in elk detail is gestoken. De klassieke sfeer van de buitenzijde van het pand, ziet u binnen terug met een moderne touch.

Het gehele pand is gemoderniseerd met hoogwaardige materialen, met behoud van de klassieke stijl, terwijl de parkachtige tuin achter het huis is aangelegd met diverse terrassen, prachtige bomen en beplanting. Evenals een zwembad, jacuzzi, buitendouche én poolhouse. Het laatstgenoemde bijgebouw is voorzien van vloerverwarming, een open haard en klimaat- en inbouwkoelkasten.

Het Financieel Dagblad ging in gesprek met de huidige eigenaar, de 50 jarige Trudi Groeneweg. Door de jaren heen heeft er het een en ander aan veranderd. “De oude elementen, zoals de stijl van de deuren, heb ik behouden. Ik heb een nieuwe badkamer laten plaatsen, met een professionele sauna en een nieuwe keuken”, zegt ze. “Boven heb ik drie slaapkamers (van de vijf in totaal, red), een schoenen- en zonnebankkamer en een kledingkamer.”

Buiten kwamen een zwembad en een poolhouse met bar. Toen de buurvrouw overleed, kocht Groeneweg haar huis, waarna ze de tuinen van beide huizen samenvoegde. “Daardoor had ik buiten alle plek voor groen en een vijver.”

Optredens in de tuin door BN’ers als Tino Martin en Gerard Joling

Het huis zal altijd een speciale plek voor haar beteken, aangezien haar ouders – die inmiddels zijn overleden – boven in het kantoor van het huis werkten. “Doordat zij hierboven hebben gewerkt, speelt dit huis een grote rol in de herinneringen die ik aan hen heb.”

Ook heeft het pand een vleugje showbiz, want er zijn een paar onvergetelijke optredes gegeven in de tuin. “Zo is Gerard Joling eens langs geweest, en Tino Martin.”

Gemoderniseerde villa-02

Maar als de woning zo fantastisch is, waarom wil Groeneweg dan haar dozen pakken? Nou, dat is vrij simpel. Haar vriend heeft een vrijstaand landhuis gebouwd en zij wil bij hem intrekken. “Ik vind het zonde dat zo’n mooi huis nu leegstaat. Na drie jaar getwijfeld te hebben, heb ik besloten de knoop door te hakken en het in de verkoop te zetten voor iemand die er net zo blij van wordt als ik.”

Ziet u Dinteloord wellicht als uw toekomstige thuisbasis? Breng dan een bod uit Breure & Breure Makelaardij via Funda. Nooit geschoten is altijd mis. Houdt bij het bieden wel een beetje rekening met de huidige vraagprijs van € 1.250.000.