Marian Trott (69) mag dan wel de oudste deelnemer van het derde seizoen van de hitserie B&B Vol Liefde, ze heeft haar schaapjes allang op het droge. Het runnen van een bed & breakfast kan behoorlijk tijdrovend zijn, toch heeft ze daarnaast ook een makelaarsbedrijf. Maar daar mag wat haar betreft verandering in komen.

Makelaarsbedrijf van B&B Vol Liefde-Marian ligt voor het oprapen

Trott heeft via Instagram namelijk aangekondigd dat haar makelaarsbedrijf, Portugese Property Investments genaamd, in de Portugese Algarve in de etalage staat. “Na ruim 30 jaar heb ik besloten mijn bedrijf te verkopen. Geïnteresseerden kunnen mij berichten. Alles zal vertrouwelijk in behandeling worden genomen”, aldus de B&B-eigenaresse op social media. Een prijs wordt niet genoemd.

Of dit inhoudt dat Marian de ware liefde in de tv-show heeft gevonden, is vooralsnog onduidelijk, maar daar gaan we de komende week achterkomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Trotter (@marian_benb_portugal)

B&B Vol Liefde is een programma (lees: kijkcijferkanon met dagelijks meer dan een miljoen kijkers) waar de deelnemers op zoek gaan naar de onvoorwaardelijke liefde, maar het bleekt eveneens de uitgelezen kans voor de eigenaren om hun B&B’s onder de aandacht te brengen. Zo zagen we vorig seizoen al dat meerdere eigenaren hun projecten te koop zetten, vlak na opnames.

Publieksfavoriet Debbie wordt ondertussen zó overspoeld met boekingen dat ze het niet meer kan bijhouden. “Ik zat al vol deze zomer, maar ik kan de aanvragen niet aan. Ik heb honderden aanvragen ontvangen.”

De schitterende bed & Breakfast van Marian Trott

De 25-jarige Joy, ofwel de jongste deelnemer van het programma tot dusver, besloot onlangs een gedeelte van zijn B&B (Mount Joy) in het Spaanse Málaga aan te bieden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarcasanova (@sarcasper_)

“Mijn droom, Mount Joy, is nog steeds springlevend en zal voor het grootste deel van de B&B’s niet veranderen. Sterker nog, binnenkort komen er zelfs nieuwe verblijven beschikbaar”, aldus de zweverige Amsterdammer. “Na zorgvuldige overweging hebben mijn compagnon en ik besloten om onze wegen te scheiden, wat heeft geleid tot de verkoop van deze drie stays. Het is een beslissing die met gemengde gevoelens komt, maar soms is het genoodzaakt om een nieuw hoofdstuk te openen in een boek.”