De oudste zoon van David en Victoria Beckham, Brooklyn, lijkt in de voetsporen van zijn ouders te gaan treden. Met zijn 24-jarige leeftijd heeft hij in een jaar tijd ruim £ 5 miljoen verdiend, wat overeenkomt met € 5,7 miljoen.

Het vermogen van de familie Beckham

Eerder was Brooklyn Beckham al volop in het nieuws door de details van zijn bruiloft met Nicola Peltz. Zijn bekende familie maakt het ook niet slecht. De Beckhams hebben ongeveer £ 370 miljoen vergaard, wat zo’n € 420 miljoen is. Zijn schoonfamilie boert ook goed: de familie Peltz heeft een vermogen van wel £ 1,3 miljard, omgerekend € 1,48 miljard.

Echter is Brooklyn zelf nu ook bezig met het verdienen van zijn eigen brood. Hoe doet hij dat? Vooral door middel van hoogaangeschreven samenwerking met allerlei merken. Zo heeft de 23-jarige Brit contracten binnengehaald met onder andere het sierradenbedrijf Tiffany & Co, Pepe Jeans en automerk BMW. Sterker nog: op zijn 19e tekende hij een miljoenencontract bij Puma.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @brooklynpeltzbeckham

Brand deals van Brooklyn Beckham

Daarnaast zouden zijn veelbekeken kookvideo’s hem geen windeieren leggen – al brengen ze nogal wat kritiek met zich mee – en verder is Brooklyn Beckham zeer actief op sociale media, waaronder vooral Instagram. In de afgelopen 12 maanden heeft hij verschillende campagnes uitgevoerd op zijn account, waar hij ruim 15 miljoen volgers heeft.

Zo heeft hij onder meer reclame gemaakt voor het Japanse alcoholmerk WESAKE, waar hij medeoprichter van is, evenals voor Twinkly (een merk dat led-verlichting produceert), Wendy’s (een bekende Amerikaanse hamburgerketen) en Silk Nextmilk (plantaardige melk). Het succes van Brooklyn wordt ook bevestigd door vriend van Beckham: “Brooklyn is een magneet voor merken en hij verdient veel geld. Het is ongelooflijk hoeveel hij verdient.”

Zijn vrouw, Nicola Peltz, heeft het echter ook niet slecht voor elkaar. De 29-jarige actrice heeft onder meer deals met Hugo Boss en het Italiaanse modelabel GCDS Wear. Ze is ook vaak samen met Brooklyn Beckham te zien in de brand deals die hij op zijn Instagram plaatst (waar ze hoogstwaarschijnlijk extra mee kunnen verdienen). Oftewel: de twee bekendheden hebben het samen goed voor elkaar.

Ze zijn met hun vermogen nog lang niet zo ver als hun ouders, maar Brooklyn Beckham en Nicola Peltz kunnen zeker wel trots zijn op hun winsten. Want ondanks dat ze beiden met een gouden lepel in de mond zijn geboren en hun wieg op marmeren tegels stond, kunnen ze nu makkelijk voor hun eigen eten zorgen.