Enzo Knol kocht in 2021 de sleutels van een vrijstaande villa in Soesterberg. Tot op dat moment maakt hij zijn vlogs vanuit Zeist, waar hij een appartement van 159 m² aan woonoppervlak bezit. De 30-jarige YouTube-ster heeft vandaag dat appartement op Funda gezet.

Enzo Knol zet zijn appartement in Zeist in de etalage

In 2016 betaalde Knol € 430.000, € 35.000 onder de oorspronkelijke vraagprijs, om de sleutels te bemachtigen. Voor dat geld ontving hij een appartement met drie slaapkamers, twee badkamers en een ruime open keuken vol inbouwapparatuur. Destijds trok hij daar samen in met zijn ex-vriendin Dee. Ook toen al had hij voldoende kapitaal om geen hypotheek te nemen.

Enzo Knol

Foto: Funda

“Ik ben gewoon zo blij dat we nu gaan verhuizen, op papier alles”, zei Enzo destijds. Maar tijden veranderen. Niet alleen heeft hij een nieuwe liefde, maar ook nieuwe huizen: een appartement aan het Gardameer en een riant huis in Soesterberg. Aan de laatstgenoemde pand wordt momenteel flink geklust, en temidden hiervan is zijn huis in Zeist te koop aangeboden.

Het “goed onderhouden appartement” bevindt zich de eerst verdieping het “keurige appartementencomplex De Weverij”, tegenover Slot Zeist op loopafstand van de winkels in Slotlaan en het Rond.

Foto: Funda

Knol heeft jarenlang geprofiteerd van de ruime woonkamer (65 m²) met een schuifgevel van vijf meter en de ondergrondse parkeerplaats, waar hij zijn automotieve speeltjes kwijt kon. De YouTuber hoefde geen trappen te beklimmen, want het appartement is te bereiken via een lift.

Vraagprijs van de woning

Door de jaren heen is het huis gemoderniseerd en opgeknapt. Mede hierdoor kan Knol op behoorlijk wat winst rekenen ten opzichte van wat hij er ruim zeven jaar geleden voor betaalde. De woningverkoop loopt via Hazes Makelaardij en de vraagprijs ligt op € 700.000.