Anna Nooshin heeft naast haar appartement in New York een luxe nestje in Amsterdam, maar ook heeft ze de sleutels van een driekamerappartement in Rotterdam. Althans nog wel. De woning is namelijk te huur.

Miljonair Anna Nooshin

Anna Nooshin, de vrouw die altijd al wist dat ze miljonair zou worden, kondigde afgelopen week aan dat ze zwanger is. Maar er is meer nieuws dan dat. De Iranees-Nederlandse blogger, ondernemer en YouTuber heeft namelijk haar appartement in Rotterdam te huur aangeboden.

In de YouTube-talkshow Open Casa van Robbert Rodenburg vertelt Nooshin dat ze eigenlijk altijd al wist dat ze de miljonairstatus zou gaan bereken. Haar motivatie lag voornamelijk in de armoede waar ze in opgroeide. “We hadden drie jaar lang geen huis. Ik weet hoe het is om heel weinig te hebben. Ik weet ook dat ik toen al dacht: dat gaat me gewoon niet gebeuren als ik ouder ben. Ik wist het altijd, dat ik dat voor mezelf zou doen.”

Miljonair Anna Nooshin-02

Ondanks deze financiële veiligheid, heerst er altijd de angst dat alles zomaar kan veranderen. “Dat is nooit weggegaan. Ik hoor dat bij veel ondernemers met een migratieachtergrond.” Maar zelf dan heeft ze al het vertrouwen dat ze opnieuw naar de top kan klimmen. “Zet me dan maar weer neer als schoonmaker en ik zorg dat ik me opwerk. En dat ik er alles aan doe om erbovenop te komen.”

11e etage met uitzicht op de Rotterdamse haven

Daar is momenteel absoluut geen sprake van. Maar nu ze moeder gaat worden zal er het een en ander veranderen. Máár eerst; het verhuren van haar appartement vlakbij winkelcentrum Zuid-Plein. Volgens Bekende Buren betaalde ze in 2021 € 255.000, € 15.000 boven de vraagprijs, om de locatie te bemachtigen.

Anna Nooshin-01

Het op de 11e verdieping gelegen appartement heeft een fantastisch uitzicht op de haven en is te bereiken via een lift. Belangstellenden kunnen ingaan op een tijdelijk verhuur van 24 maanden, die in november ingaat. Zonder al te veel te hoeven toevoegen, want het huurhuis wordt gestoffeerd verhuurd.