Afgelopen zomer zette zanger Gordon Heuckeroth zijn prachtige penthouse in Amsterdam-Noord te koop. Gordon richtte het appartement volledig zelf in. Hij was zelfs zo onder de indruk van zijn eigen kunnen dat hij een nieuwe carrière als interieurstylist voor zich zag. Echter lijkt niet iedereen onder de indruk van de interieurstylist kwaliteiten van Gordon, want het penthouse is na anderhalf jaar nog niet verkocht. Gordon neemt grote maatregelen om het penthouse met waanzinnig uitzicht alsnog te verkopen. Hij geeft namelijk een korting van tonnen op het penthouse en hoopt hiermee een geschikte koper te vinden.

Gordon geeft een korting van ruim € 500.000 op zijn Amsterdamse penthouse

Gordon, geboren als Cornelis Willem Heuckeroth, is een Nederlands zanger, presentator, columnist, schrijver en ondernemer. Hij was van 2005 tot en met 2011 een geëerd lid van de Toppers. In 2009 deed hij zelfs mee aan het Eurovisiesongfestival met het door hem geschreven nummer Shine. Helaas vielen we als Nederland al af in de halve finale. Op televisie is Gordon actief als presentator en jurylid bij verschillende talentenjachten. Met zijn collega Topper, Gerard Joling, zet Gordon zich in voor het Nationaal Ouderenfond met programma’s zoals: Effe geen cent te maken. De ster van de show heeft in het echte leven hier echter geen last van. De tv-presentator, die sinds 2022 in Dubai woont, kocht het penthouse in Amsterdam-Noord voor maar liefst € 2 miljoen.

Entree Penthouse Gordon

Bron: Funda

De presentator besloot dat hij toch van het appartement af wilde en zette het ongeveer een jaar later alweer te koop op Funda. Hij verhoogde de vraagprijs met maar liefst € 1,5 miljoen. Gordon zijn appartement stond anderhalf jaar te koop voor € 3,5 miljoen, maar een nieuwe koper werd niet gevonden. Gordon wil echter zo graag van het penthouse af dat hij een korting van ruim € 500.000 op het penthouse geeft. Het penthouse in Amsterdam-Noord staat nu te koop voor € 2,95 miljoen. Wanneer u het penthouse van Gordon overneemt krijgt u hier wel een fantastische woning voor terug. Het penthouse, met een adembenemend uitzicht, is van alles voorzien zodat u ultiem kan genieten van luxe en comfort.

Terras met adembenemend uitzicht en buitenkeuken

Wanneer u de woning betreedt wordt u gelijk overdonderd door de styling en het uitzicht. De glazen entree van het penthouse is voorzien van brons stalen deuren, hierdoor ervaart u een open gevoel. De keuken is een echte design keuken, met een zwart marmerblad, de stopcontacten weggewerkt en geen deurhandels is het geheel heel strak. De keuken is voorzien van allerlei inbouw apparatuur zoals een oven, wijnkoelsysteem en vaatwasser. Aan het keuken eiland kunt u fijn plaatsnemen om te genieten van het koken en het uitzicht tegelijkertijd. De bar in de woonkamer is een echte eyecatcher, de combinatie van het onyxblad, dat goud licht geeft met de zwarte onderkant, geeft een strak maar toch ook warme uitstraling.

Keuken Penthouse Gordon

Bron: Funda

Op het terras van het penthouse vindt u een prachtig ronde loungebank, hier kunt u ultiem genieten van de zonsondergang. Tijdens de zwoele zomeravonden kunt ook heerlijk genieten van de uitgebreide buitenkeuken met barbecue of even afkoelen onder de buitendouche. Vanuit de ruime hal komt u bij de slaapkamers. Een van de slaapkamers is omgetoverd tot walk-in closet met kleedeiland, de kamer is nog wel voorzien van een uitklapbaar bed voor de extra loge. De overige twee kamers zijn voor zien van een eigen badkamer. De badkamers zijn ontworpen in een strak design met een luxe uitstraling. In het hele huis loopt een spectaculaire visgraat zwarte parketvloer, hierdoor voelt de woning als een geheel. Als koper van het penthouse krijgt u ook nog eens twee parkeerplekken in de onderliggende garage.

De volledige advertentie van het appartement kunt u vinden op de website van Funda.