Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een van de grootste rappers van Nederland. De rapper met een Algerijns-Franse nationaliteit is een ster als het gaat om het schrijven punchlines die elkaar in rap tempo opvolgen. De rapper wist vorig jaar de hitlijsten nog te bestormen met nummers zoals Pornstar Martini, Herinnering en Champions League. Hij scoort niet alleen met zijn muziek bij zijn fans, maar ook met zijn handige app ‘Bonnetje’. Met deze app kunt u met gemak iedere verkeersboete aanvechten. Boef heeft meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram, hier kondigde hij vorige week wel een hele bijzondere giveaway aan, te weten een Audi RS6.

Boef geeft Audi RS6 weg aan een van zijn Instagram-volgers

Op zijn Instagram kondige de rapper, die onlangs zijn luxueuze villa in Almere te koop zette, aan een samenwerking aan te zijn gegaan met Kian en Milo. Kian Boschman en Milo Nicolas zijn twee ondernemers wie 3 jaar geleden zijn begonnen met e-commerce. Momenteel hebben ze 3 succesvolle stores in Nederland, Duitsland en Zweden. Inmiddels hebben de studenten van het ondernemingsduo al meer dan € 42.000.000 omgezet en zijn er 143 banen opgezegd. Het duo zegt de afgelopen tijd keer tien te zijn gegaan en willen daarom iets terugdoen. Ongeveer een jaar geleden kocht het duo hun droomauto, de Audi RS6, door het ondernemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Het duo heeft de rapper benaderd voor een samenwerking. Boef maakte zelf een grapje om de auto te verloten via zijn Instagram, maar uiteindelijk is dit werkelijkheid geworden. Het drietal zou de Audi verloten onder de mensen die hun volgen en twee vrienden taggen in de comments. De auto zal worden weggeven op de verjaardag van Boef, 28 februari. Onder de post benadrukt de rapper dat de winnaar alles mag doen met de auto. Het maakt hem niet uit of erin gereden wordt, wordt weggeven aan ouders of dat de auto verkocht wordt, zolang de winnaar voorzichtig rijdt. Als u kans wil maken op deze auto, met een waarde van ruim € 215.000, moet u voor 28 februari de heren volgen en twee vrienden taggen onder de post. Wie weet ziet u het recordbrekende rapfenomeen op 28 februari verschijnen in uw toekomstige auto.

Cadeau met een topsnelheid van 250 km/u

Het is niet de eerste keer dat de hitmachine dingen uitdeelt via zijn socialmediakanalen. In 2018 daagde de rapper jonge scholieren uit om hoge cijfers te halen. Wanneer een scholier een 9+ had gehaald mocht diegene mee doen aan de actie. Boef, zelf bezitter van een Rolls-Royce Cullinan, gaf in totaal aan drie scholieren met een goed cijfer € 1.000 weg. Door de rest van de jaren heen heeft Boef verschillende dingen betaald voor volgers, zo betaalde hij een rijbewijs, vakantie, horloge en zelfs de rekeningen of boetes van mensen die in de problemen zaten. Dat Boef nu een Audi RS6 gaat weggeven komt dus niet geheel uit een onverwachte hoek, maar wat heeft de weg te geven auto allemaal te bieden?

De Audi RS6 Avant die Boef gaat weggeven is voor het eerst in gebruik genomen in het jaar 2015 en is nu 8 jaar en 6 maanden oud. De catalogusprijs inclusief fabrieksopties van de Audi bedraagt € 185.174 inclusief btw en bpm. De wielen worden aangedreven door een 560 pk benzinemotor. De auto is daarnaast automatisch geschakeld, hierdoor kunt u beter op het verkeer om u heen letten. U kunt met deze Audi een topsnelheid behalen van 250 km/u. Volgens de fabriek heeft de auto een gemiddeld verbruik van 9,6 l/100 km. Let op als u de Audi weet te bemachtigen moet u 23 maart wel langs de garage voor een apk-keuring.