In elke James Bond film komt er wel een snelle Britse Aston Martin voor. Vaak moet deze wagen in de films van James Bond een arsenaal aan kogels verduren, maar lijkt er vaak toch redelijk ongedeerd door te komen. Helaas is dat in het echt een stuk anders.

Aston Martin crasht in Birmingham

In Engeland werd dat nog eens bevestigd in de avond op 22 oktober crashte de prachtwagen tegen een passagiers bus aan. Gelukkig is de auto nog redelijk intact op de voorkant na.

We hebben genoeg voorbeelden gehad op Pure Luxe waar die overduidelijk total-loss was gereden, zoals een Italiaanse keeper die zijn schitterende Ferrari even door de wasstrijd liet bonjouren. De wasstraat medewerker was niet voorbereid op de kracht van het krachtige paardje en zo was de wagen total-loss gereden.

Ook in Nederland

Dit soort crashes met prachtige wagens gebeuren niet alleen buiten Nederland. Zo was er een Porsche in Nieuwegein die zijn Porsche in de prak reed en ‘m ook nog eens in de steek liet. Het is al een tijdje gebeurt, maar het is zeker het benoemen waard.

Goed verzekerd

De bus was gelukkig onbemand op de chauffeur na. De wagen reed op tegen het middenstuk van de bus en laat dat nou net het stevigste gedeelte zijn van de Engelse passagiersbus. De eigenaar van de bolide was goed verzekerd en kwam dus erg goed met de schrik vrij. Na een bezoekje van een week aan de garage was de Aston Martin alweer snel op de wegen terug te vinden. Als de eigenaar wat minder snel in de verleiding komt om dat gaspedaal even extra in te drukken dan zal het ongetwijfeld goed komen met de bestuurder.