De Kop van Zuid is in de loop der jaren een van de meest gewilde locaties geworden. Alle faciliteiten die je in de buurt wilt hebben van een woning zijn gemakkelijk te vinden hier. Door de vele vraag naar woningen op de Kop van Zuid in Rotterdam zijn er een hoop appartementen gebouwd in de afgelopen vijf jaar. Al deze appartementen hebben vanwege de geweldige locatie een aardig prijsje gekregen.

Populaire woonplek

Per vierkante meter in dit penthouse betaal je rond de € 7000. Dit is op het gebied van de Randstad al ver boven het gemiddelde. Er worden veel meer woningen aangeboden op de Kop van Zuid, maar het is nu zo ver gekomen dat je voor 2023 al je huis kan reserveren.

Binnenkijken in het Penthouse bij de Erasmusbrug

Het penthouse heeft in totaal 237 vierkante meter aan woonruimte. Je mag de woning natuurlijk zelf indelen op het gebied van kamers, maar toch hebben ze een concept vrijgegeven hoe je het in kan delen. Als je de woning binnenkomt is er een gang die je naar twee kanten leidt. De linker kant is de garderobe waar je je jas op kan hangen en je schoenen in het schoenen rek kan zetten. Wanneer je de gang doorloopt kom je uit in de master bedroom. Deze slaapkamer heeft een kingsize bed, een grote badkamer en nog een slaapbank mochten er veel logé’s zijn. De gang leidt ook naar de eerste slaapkamer en een studeerkamer.

Via de masterbedroom kom je uit in de woonkamer. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de Nieuwe-Maas. De keuken zit halverwege de woonkamer en heeft een lang keukeneiland die de woning opsplitst. Naast de keuken is nog een eetruimte en er is nog een zithoek die ook uitzicht biedt over de getijrivier.

Plattegrond Penthouse Erasmusbrug

Het penthouse heeft ook een eigen terrasje. Deze plek is ideaal om een open haard neer te zetten met een barbecue en een loungeset. Zo’n gloednieuw penthouse op zo’n idyllische locatie mag natuurlijk wel wat kosten. Je moet er € 1.675.000 voor over hebben. Bekijk de woning in Rotterdam via deze link

Binnentuin Rotterdam