De gebroeders Paul blijven voor veel ophef en sensatie te zorgen. Jake was laatst volop in het nieuws nadat hij MMA-vechter Tyron Woodley knock-out sloeg. Zijn broer Logan Paul houdt zich ook bezig met boxen en haalde krantenkoppen toen hij het in de ring opnam tegen the one and only Floyd Mayweather, terwijl een Charizard Pokémon-kaart met een geschatte waarde van $ 550 duizend om zijn nek hing.

Logan Paul koopt meest zeldzame Pokémon-box ooit

De oudste van het stel, Logan, houdt zich naast boxen en YouTube-video’s maken, dus bezig met Pokémon-kaarten. De hype rondom Pokémon-kaarten is recentelijk weer helemaal terug van weggeweest en enkele speciale kaarten zijn hevig in prijs gestegen. Daar wil Logan Paul ook van meeprofiteren en zo kocht hij een zeer unieke 1e editie Pokémon-box.

Sommigen hebben er zoveel voorover dat ze overheidsteun gebruiken om Pokémon-kaarten aan te schaffen, maar Logan Paul heeft zelf genoeg verdiend en kan dit soort aankopen op z’n eigen kracht verrichten. Op zijn Twitter deelde de Amerikaan dat hij voor maar liefst $ 3,5 miljoen aan Pokémon-kaarten heeft aangeschaft. De box wordt algemeen gezien als de enige verzegelde doos met eerste editie Pokémon-kaarten op onze aardbol die nog dichtzit.

Paul hoopt tussen deze kaarten een meer perfecte ‘Charizard’s’ te vinden nadat hij ze heeft gekocht in een deal die volgens hem ‘waarschijnlijk nooit meer zal gebeuren’.

Haat en liefde van zijn volgers

Voorheen kocht je deze boxen uiteraard om ze ook daadwerkelijk te openen. Stel je voor dat je dit niet had gedaan bij de eerste editie van de sets, dan zat je wellicht nu ergens in een villa in de heuvels van Los Angeles. Hij schudde hier ook weer een aantal volgers mee wakker. Zo Twitterde iemand: “Deze zijn zoveel waard? Ik heb ongeveer 150 pakjes ongeopend in mijn kast.” Deze fan kan zich aardig rijk rekenen als dit echt zo is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Logan Paul’s eerdere aankopen

Zoals we eerder aangaven is dit niet de eerste Pokémon-gerelateerde aankoop. Hij gaf kortgeleden ook al een hoop dollars uit aan ongeopende boxen, maar Logan Paul zou Logan Paul niet zijn als het gaat om één van de meeste exclusieve boxen ter wereld. Deze boxen gingen per stuk voor een goede $ 40.000 over de toonbank. Wisselgeld in vergelijking met zijn meest recente aankoop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Logan Paul (@loganpaul)

Paul vertelde Forbes dat hij tussen 2017 en 2018 $ 14,5 miljoen vóór belastingen verdiende, waarmee hij de 10e best verdienende YouTuber was. Dit is helaas niet meer het geval. Hij heeft al dik 6 maanden niks geplaatst en YouTubers als bijvoorbeeld MrBeast overstijgen hem met gemak. Mocht hij ooit van plan zijn om de boxen te openen zou dit miljoenen keren bekeken worden al zou hij het op YouTube plaatsen.