Na alle verwenning van Cristiano Ronaldo voor zijn vriendin Georgina Rodriguez werd het eens tijd om wat terug te doen. Dat kwam alleen maar goed uit dat Ronaldo kortgeleden 37 jaar kaarsjes mocht uitblazen. Een bosje bloemen, een chocolaatje en een luchtje waren niet genoeg voor Rodriguez. Van het maandelijkse geld dat ze van de Portugese superster krijgt heeft ze een prachtige wagen gekocht om de rijke collectie van Ronaldo aan te vullen.

Op de training bij Manchester United zul je de nieuwe bolide niet snel spotten

Met de nieuwe trainer van zijn huidige club Manchester United, Ralf Rangnick, moeten spelers met de bedrijfswagen naar de training komen, dus of er heel veel kilometers op komen te staan is nog maar de vraag. Om wat voor auto het precies zul je je ongetwijfeld afvragen. Het gaat om een luxe Cadillac Escalade.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Cristiano Ronaldo zijn relatief onbekende wagen

De wagens worden officieel gefabriceerd in Texas, maar heeft de productie ook uitgebreid naar Rusland, Mexico en Wit Rusland. In Nederland zijn deze wagens dan ook niet te koop en het zou erg bijzonder zijn als je deze unit tegen komt op de weg.

Ronaldo

De brede SUV biedt meer luxe en comfort dan dat het echt goede prestaties heeft op het gebied van snelheid. De wagen gaat van 0-100 km/h in 6,7 seconden. Met een vermogen van 426 pk en een topsnelheid van 180 km/u heeft Ronaldo ongetwijfeld snellere bolides in zijn garage staan. Voor het grote gezin wat op komst is het daarentegen een perfecte bolide. In de video van Rodriguez is te zien dat de wagen plaats biedt aan 7 personen en 8 als je een beetje propt.

Gedeelde bericht Georgina Rodriguez

Georgina Rodríguez schreef op Instagram: “Gelukkige 37ste verjaardag voor de liefde van mijn leven. We houden oneindig veel van je. De beste vader en beste levenspartner die God ons heeft kunnen toewijzen. Je bent een vechter en verdient alle goede dingen die je overkomen . Je bent perfectie en inspiratie.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)