Portugese voetbaltitaan Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez komen op geen enkel vlak tekort. Dure tassen, auto’s, huizen én verre vakanties. De familie Ronaldo pakte een vliegtuig naar Dubai om daar quality time als gezin door te brengen en even aan het regenachtige Manchester te ontsnappen.

Duur tripje Dubai

Natuurlijk is dit geen simpele reis. Alle dure restaurants, populaire plekken en luxe hotels moeten worden bezocht. Kosten maken niet uit, want met het huidige salaris bij Man U en het geld wat hij bij voorgaande clubs en met sponsoren heeft verdiend, heeft hij een astronomisch geschat vermogen van meer dan $ 500 miljoen.

Georgina Rodriguez was ook nog eens jarig, dus het was dubbel feest. Om het groots aan te kondigen kocht Ronaldo een advertentie op het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa, zodat heel Dubai kan zien dat de Spaanse schoonheid 28 jaar oud is geworden. Daarbij kwam ook nog een advertentie over de Netflix-serie die over haar is gelanceerd. Waarom ook niet?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Prijs van de advertentie

Zelf begreep Ronaldo ook wel dat dit erg bijzonder was. Hij deelde de totale video van de advertentie op zijn Instagram met de tekst: “Veel gelukwensen, liefste.”

Natuurlijk is een advertentie op het grootste gebouw ter wereld niet goedkoop. Op een doordeweekse dag betaalde de Portugese superster naar verluidt € 60.000 voor de advertentie om de 30 kilometer lange kabels en 1,1 miljoen pixels op het gebouw aan het werk te zetten.

Netflix serie

In de Netflix documentaire van Georgina Rodriguez genaamd ‘Soy Georgina” vertelt ze hoe ze Cristiano Ronaldo ontmoet heeft en hoe het leven van de vriendin van één van de beste speler ter wereld eruitziet. Ook kijk je mee met de ‘verhuizing van Turijn naar Manchester’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)