Als je eenmaal in de luxepositie zit om een megajacht te kunnen kopen, zou het ook geen probleem moeten zijn om nog een mini-jacht op reis mee te nemen, waar je bijvoorbeeld je onderzeeër, jetski’s en boten mee kunt vervoeren. Het ziet er niet alleen imposant en stoer uit, maar is ook nog eens ontzettend handig.

Luxe probleem voor opslag

De opslagplaatsen voor tenders van jachten zijn relatief klein, omdat het pas sinds kort pas voorkomt dat jachteigenaren een onderzeeër meenemen aan boord en daardoor is er bij veel jachten geen extra ruimte overgehouden voor dit soort extravagante speeltjes.

mini-jacht Shadow

Daarom heeft Roam Boats heeft het geniale plan om dit luxeprobleem op te lossen. Zij creëerden een mini-jacht voor tenders, genaamd Shadow. Roam Boats beschrijft Shadow als de “ultieme speelgoeddrager” en bieden twee optie’s quo formaat aan:  24 meter en 27 meter.

Oplaadbaar achterdek

Het achterdek van het Shadow heeft een open oppervlak van 124 m² dat groot genoeg is voor een onderzeeër, meerdere jetski’s en andere grote tenders. Het maakt niet uit waar je je tender plant, opgeladen zullen ze zeker zijn, want het hele platform zorgt ervoor dat het ‘speelgoed’ oplaadt.

Het mini-jacht is niet alleen handig voor het vervoeren van speelgoed, maar het heeft ook nog een volledig omsloten binnenruimte die bijvoorbeeld als sportschool zou kunnen fungeren.

Bonus bij het mini-jacht

Roam Boats werkt ook samen met onderzeeërspecialist U-Boat Worx. Deze samenwerking maakt het mogelijk om niet alleen de Shadow te kopen, maar er ook meteen een tweezits NEMO onderzeeër.

mini-jacht Shadow

Josh Richardson, CEO van Roam Boats, legt uit dat “er zijn geen vergelijkbare set schepen die is ontworpen voor de avontuurlijke eigenaar die buiten de gebaande paden wil gaan en op verkenning wil gaan. Wat voor weer het ook is, waar het ook wordt gebruikt, er is geen betere tender of jacht ondersteuningsvaartuig om het avontuur mee aan te gaan.”