Louwman Exclusive is met een bijzonder project op de proppen gekomen. Zij hebben namelijk een Lamborghini Huracán STO voorzien van een Titanium Exhaust, een titanium-uitlaatsysteem van het gerenommeerde Akrapovič. Het uitlaatsysteem is de kroon op de samenwerking tussen de Italiaanse autofabrikant en het Sloveense Akrapovič. Het proces was te zien middels een video op YouTube.

Titanium Exhaust laat de Huracán zingen

De STO is betrouwbaar, extreem licht en heeft een zeer verfijnde uitstraling door de zwartgeverfde uitlaatpijpen. Volgens Lamborghini laat de Titanium Exhaust “uw Huracán STO zingen”. Het Nederlandse bedrijf Louwman, gespecialiseerd in alles rondom de meest luxe voertuigen, kreeg de eer de Akrapovič-uitlaten onder een Huracán STO te monteren, naar wens van de klant. Het is voor het eerst dat dit in Nederland is gebeurd.

In de video is het gehele proces van plaatsen te zien, en te zien is ook dat de Lamborghini door zijn vernieuwd uitlaatsysteem letterlijk vlammen spuwt. Daarnaast is het onmiskenbare geluid van Akrapovič te horen.

Akrapovič geliefd bij sportauto-liefhebbers

Hoewel dit dus de eerste keer is dat een Akrapovič geplaatst wordt onder een Lamborghini Huracán STO, is het Sloveense uitlaatsysteem mateloos populair bij bezitters van andere sportwagens. Zo heeft de snelste Audi RS6 van Nederland het befaamde systeem, en heeft ook de RS6 van voetballer Justin Kluivert het Akrapovič-systeem.

Daarnaast zien we ook steeds vaker de Lamborghini Huracán ergens te koop verschijnen. De Huracán, misschien wel de meest megalomane Lamborghini van dit moment, is ook zeer populair bij vermogend Nederland. Een combinatie van een Akrapovič met een Lamborghini Huracán is dus het beste van twee werelden, toch?

Bekijk de video van Louwman hieronder: