Rico Verhoeven, wie kent hem niet? De ‘King of Kickboxing’ is nog altijd wereldkampioen bij Glory, maar slaat zijn vleugels steeds verder uit. Zo is hij ook acteur, maar staat de Brabander ook te boek als een fervent autoliefhebber. Hij heeft al een respectabele collectie in zijn garage staan, en daar mag hij er nu weer één aan toevoegen. Als cadeau voor zijn 35e verjaardag mag hij namelijk een prachtige Range Rover ophalen bij zijn vrienden van Urban Automotive.

‘King of Kickboxing’ Rico Verhoeven staat al jaren aan de top

Rico Verhoeven (10 april 1989) begon zijn zeer succesvolle kickbokscarrière op professioneel niveau in 2004 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de top. Tien jaar later wist hij zich te kronen tot wereldkampioen in de klasse zwaargewicht bij Glory. Een titel die hij sindsdien niet meer uit handen gaf. Badr Hari, Tariq Osaro, Jamal Ben Saddik. Allemaal deden ze tevergeefs een poging de wereldtitel van Verhoeven af te snoepen.

Maar sinds enkele jaren slaat de kickbokser zijn vleugels wat meer uit. Zo is hij tegenwoordig acteur en heeft hij al meerdere rolletjes in verschillende Nederlandse series op zijn naam staan, en ook is hij sinds een goede anderhalf jaar ambassadeur van autotuner Urban Automotive. Die samenwerking onderstreept Verhoevens voorliefde voor exclusieve bolides, want in zijn garage is onder meer een McLaren 720S, een legergroene Audi RSQ8, alsook een Range Rover Sport P510e. Dat is overigens niet zijn enige Range Rover. Voor zijn 35e verjaardag krijgt hij er nóg één geleverd.

Rico Verhoeven wordt getrakteerd op gloednieuwe Range Rover

In een op Instagram verschenen video is te zien dat Rico Verhoeven een gloednieuwe Range Rover Sport geleverd krijgt. De wagen krijgt hij geleverd van The Adventure Range Rover, met accessoires van Urban Automotive en Absolute Motors. Verhoeven steekt zijn blijheid niet onder stoelen of banken. Bekijk de video hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)