Tegenwoordig schrikken we niet meer van de moderne woningen. Het zijn vaak witte blokken met wat zwarte of grijze randen eromheen. Vroeger werd hier heel anders naar gekeken. Het paste totaal niet in het ouderwetse beeld wat Nederland toen der tijd had, maar het is volledig genormaliseerd en je ontkomt er niet meer aan.

De woning die wij hebben gevonden in het volledig zwart tilt de moderne architectuur naar een heel ander niveau. Vooral door de volledig zwarte uitstraling en de unieke indeling van de verdiepingen vallen als eerste op aan de woning.

Concept binnen twee jaar werkelijkheid

Helaas is er ook een anti-climax in dit verhaal. Het is nog een concept, maar het lijkt in 2022 of 2023 werkelijkheid te gaan worden. Mocht het realiteit worden zal Tony Stark sowieso een kijkje nemen in deze woning vanwege zijn woning tegen de bergen aan. De locatie waar de woning gebouwd gaat worden is al bekend. Hij gaat gebouwd worden in de buurt van de hoofdstad Havana op Cuba.

moderne woning Cuba

Aangezien er niet echt ruimte is voor een tuin omdat de woning tegen een berg aanstaat zal daar ook rekening mee worden gehouden. Op de daken van de gebouwen zullen alleen maar groene planten komen. Hierdoor krijg je toch nog een beetje het gevoel dat de woning één is met de natuur en het ziet er natuurlijk ook gewoon mooi uit.

De woning vanbinnen

Niet alleen het buitenaanzicht van de moderne woning is prachtig. Vanbinnen is het ook erg aangenaam. De faciliteiten en de mogelijkheden in deze woning zijn ook erg breed. Natuurlijk is de prijs nog onbekend, maar goedkoop zal het zeker niet worden. Laten we bovenaf beginnen. Naast de ingang van de woning staat een grote helipad waar je bijna verplicht een zwarte helikopter moet plaatsen om bij de stijl van de woning te blijven.Moderne woning CubaBij de entree van het Crown House Jorge Luis Veliz Quintana kom je in een grote hal met een lift die je naar de woonkamer, keuken, de slaapkamers, de badkamers en het zwembad brengt. Doordat je tegen een berg aan zit kijk je uit op de eindeloze zee. Daardoor mis je geen enkele zonsopkomst/zonsondergang meer. Een van de twee zwembaden zit aan de onderkant van de woning.

Een uniek punt aan de woning is dat je vanuit het zwembad op de bovenverdieping de keuken en woonkamer in kan kijken en andersom. Bij het zwembad op de bovenverdieping staat een loungeset, barbecue en een kampvuur. Meer heb je niet nodig voor een perfecte avond.

Terras Cuba
Moderne woning Cuba Moderne woning Cuba