Het wagenpark van Joel Beukers is werkelijk indrukwekkend en haast niet te overzien. Met bolides als de Ferrari 812 Superfast, een Lamborghini Urus en een Audi R8, demonstreert Beukers overduidelijk zijn gevoel voor stijl. Maar dat is nog niet alles; hij bezit maar liefst 12 luxueuze auto’s, variërend van klassiekers tot moderne sportwagens.

Opvallende Parels in de Collectie

Een opmerkelijk hoogtepunt in Beukers’ collectie is de Mercedes-AMG G 63 6×6. Deze imposante terreinwagen trekt ongetwijfeld de aandacht met zijn zes wielen en krachtige motor. Daarnaast prijken ook een Hummer H2, een Maserati Quattroporte, een BMW 750iL, een Ferrari Testarossa en een Mercedes 560 SEL in zijn autocollectie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

De ware magie ontstaat echter wanneer Beukers zijn liefde voor klassieke auto’s deelt. Hij bezit onder andere een Chevrolet Impala uit 1965 en een Dodge Charger uit 1969. Deze oldtimers bieden hem de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd en te genieten van het vakmanschap dat destijds in deze auto’s werd gestoken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Naast deze prachtige auto’s heeft zijn vriendin een Range Rover, terwijl Beukers zelf kiest voor een BMW X5 M. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij onlangs ook de Tesla Model S Plaid aan zijn verzameling toegevoegd. Ten slotte heeft hij ook nog een Lamborghini Urus in zijn collectie, waarvan hij onlangs de voorruit molesteerde.

Passie voor Auto’s en YouTube-Succes

Duidelijk is dat Joel Beukers een diepe passie koestert voor auto’s. Maar waar komt deze passie vandaan? Voorheen stond Beukers vooral bekend als fitness-influencer, maar de laatste jaren heeft hij zijn focus verlegd naar het maken van autovideo’s op YouTube. Zijn liefde voor auto’s blijkt een schot in de roos te zijn.

Met zijn YouTube-kanaal heeft Beukers een aanzienlijke groep volgers weten te bereiken. Zijn video’s trekken veel aandacht en hebben hem een loyale fanbase opgeleverd. Het is dan ook niet verrassend dat hij tegenwoordig niet meer onopgemerkt over straat kan gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)

Van Sport naar Ondernemen

Maar hoe begon dit allemaal voor Beukers? Op jonge leeftijd raakte hij betrokken bij rugby, een sport die zijn vader op hoog niveau beoefende. Later ontwikkelde Beukers interesse in fitness en werd hij lid van een sportschool. Helaas werd hij betrapt op dopinggebruik en kreeg hij een schorsing van twee jaar opgelegd.

Dit incident bracht hem aan het denken en inspireerde hem om Clean Nutrition op te richten, een bedrijf dat supplementen aanbiedt zonder verboden stoffen. Dankzij zijn ervaring in de fitnesswereld en samenwerking met leveranciers groeide Clean Nutrition uit tot een succesvol bedrijf. Joel Beukers staat niet alleen bekend om zijn autoverzameling, maar ook om zijn online aanwezigheid. Hij was actief op Facebook voordat hij zich op YouTube richtte en wist met korte filmpjes de aandacht van potentiële volgers te trekken. Zijn enthousiasme en passie voor fitness straalden van het scherm af en maakten hem al snel populair.

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Beukers tegenwoordig veel bekijks trekt op de weg. Met zijn opvallende gouden auto’s is hij een ware blikvanger, zowel voor medeweggebruikers als voorbijgangers. Maar dit brengt ook uitdagingen met zich mee, vooral wanneer hij met zijn kinderen onderweg is.

Beukers streeft ernaar een duidelijke scheiding te maken tussen zijn online persona en zijn privéleven. Hij merkt dat mensen hem steeds vaker herkennen, zelfs zonder zijn opvallende gouden auto’s. Dit heeft ertoe geleid dat hij bewuster omgaat met zijn online imago en probeert meer privacy te waarborgen.