BN’ers en miljoenenwoningen is een combinatie die veelvuldig terug te zien is. Een fenomeen dat ook steeds vaker terug te zien is: BN’ers die hun miljoenenwoningen verkopen. Dit zijn zes miljoenenwoningen van BN’ers die momenteel in de etalage staan, en dus voor het oprapen liggen.

1. Authentieke miljoenenwoning van Maxime Meiland in Noordwijk

De familie Meiland, bekend van hun nog altijd razend populaire realityserie Chateau Meiland, heeft er een handje aan om te pas en te onpas een miljoenenwoning in te ruilen voor een andere. Ook dochterlief Maxime heeft hier praktisch haar hobby van gemaakt. Momenteel staat haar pittoreske villa, met tal van authentieke details, na er slechts acht maanden te hebben geresideerd weer te koop, voor een bedrag van € 2.195.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

2. Luxe appartement van Louis van Gaal, tevens in Noordwijk

Louis van Gaal heeft als voetbalcoach wereldwijd naam en faam gemaakt bij AZ, Ajax, FC Barcelona, Bayern München, Manchester United en het Nederlands Elftal. De inmiddels 72-jarige Amsterdammer geniet momenteel van zijn welverdiende pensioen – hoewel het bij Van Gaal altijd kriebelt. Van Gaal lijkt zich met zijn grote liefde Truus helemaal terug te trekken in hun woning in de Portugese Algarve, en dus zet de voormalig bondscoach zijn prachtige appartement aan het Noordwijkse strand te koop. Vraagprijs: € 3.998.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

3. Het zeer moderne landhuis van Fajah Lourens onder de rook van Amsterdam

Fajah Lourens kennen we allemaal vanwege haar zogenoemde ‘killerbody’. De 42-jarige Amsterdamse begon haar carrière aanvankelijk als actrice in onder meer Goede Tijden, Slechte tijden, maar tegenwoordig kennen we haar vooral van haar indrukwekkende lichaam en bijbehorende dieetboeken. Lourens verwezenlijkte recent haar droom om te wonen in Spanje en zette daarom haar prachtige, moderne landhuis inclusief zwembad te Purmerland – net boven Amsterdam – in de etalage. Voor € 3.800.000 bent u de volgende eigenaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

4. Karakteristieke miljoenenwoning van Paul de Leeuw te Blaricum

Ook de woning van Paul de Leeuw in het Noord-Hollandse Blaricum staat te koop. De Leeuw geldt als een legendarische tv-presentator en is momenteel bezig met zijn programma Villa Hollandia op NPO 1. Verscholen tussen de bossen en aan een voormalige zandweg schuilt de witte, karakteristieke villa van de presentator. De 316 m² aan woonoppervlak zijn een keurige verdeling van charme en luxe, wat wordt doorgevoerd in de vraagprijs van € 2.995.000.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

5. Stijlvolle villa van Carlo Boszhard in Landsmeer

Recent nog verscheen ook het stijlvolle landhuis van presentator Carlo Boszhard in Landsmeer – net boven Amsterdam – in de etalage. Deze authentieke villa is een moderne weelde en is voor de volgende bewoner praktisch instap klaar. De woning biedt een woonoppervlak van in totaal 177 m² met zes kamers, waarvan vier slaapkamers en één badkamer. Het geheel, inclusief grote tuin, rust op een perceel van 503 m². Hij moet Boszhard zeker € 2.195.000 opleveren.

Villa Carlo Boszhard

Bron: Funda

6. Amsterdamse grachtenpand van Lil’ Kleine

Ook zeer recent is het grachtenpand aan de Amsterdamse grachtenpand van rapper Lil’ Kleine in de verkoop beland. Het betreft de woning waar de van strafbare feiten betichte Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, met zijn ex-vrouw Jaimie Vaes en hun zoontje Lío woonde. Kleine laat een periode van rechtszaken definitief achter zich en bezegelt dat met de verkoop van zijn idyllische grachtenpand aan de Prinsengracht. De vraagprijs bedraagt een goede € 3.250.000 en is dan ook de duurste in de lijst.

Alle woningen, op die van Lil’ Kleine na, zijn terug te vinden op Funda.

Lil' Kleine grachtenpand

Bron: Bekende Buren